📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:34

Mógł założyć plastikowy kask na wzór hełmu jak polscy harlejowcy - ochronił by go!

Ja tak kiedyś przejechałem jakieś dziecko. Naszczęście umarło i nie było świadków wypadku z którego uciekłem.
JestemNajlepszy napisał/a:
Ja tak kiedyś przejechałem jakieś dziecko. Naszczęście umarło i nie było świadków wypadku z którego uciekłem.
Nie wierzę.
Kiedy i gdzie to niby miało miejsce?
Ci azjaci mają tak w dupie innych, że gość z samochodu nawet nie hamował za bardzo...
BeeZee napisał/a:
Ci azjaci mają tak w dupie innych, że gość z samochodu nawet nie hamował za bardzo...
No ale zobacz! Jaki mieli dzieki temu sukces gospodarczy!
Zapytałem się copilota czy kask by ochronił głowę przed rozjechaniem jej przez suva, z odpowiedzi wychodzi że raczej nie

VladolfPutler napisał/a:
Dlatego już go z nami nie ma. Znalazł się chociaż w dziale hard? Jak tak to nakieruj na materiał bo chętnie bym do niego zwalił
Twoje wypowiedzi są wspaniałym przykładem na to, jak przedstawić swoją kondycję umysłową nie używając słowa "debil". Miłej niedzieli.
żmij napisał/a:
Twoje wypowiedzi są wspaniałym przykładem na to, jak przedstawić swoją kondycję umysłową nie używając słowa "debil". Miłej niedzieli.
Czyli nie poratujesz potrzebującego? Zapamiętam to sobie i będę Ci przypominał jak znowu będziesz prosił żeby zaspokoić Twoją starą
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie