Pomnik, który krzyczy. Pomnik "Rzeź Wołyńska" stanie pod polskim niebem
14 lipca zostanie odsłonięty pomnik, który upomina się o pamięć o ofiarach zbrodni Wołyńskiej. Pomnik, który w dzisiejszych czasach jest arcy ważny. Politycy unikają tematu, media milczą, dlatego pełny szacunek dla ludzi dzięki którym sprawa budowy pomnika powoli się realizuję.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ukraińcy zawsze będą wrogami Polaków.
Historia lubi się powtarzać, więc zachowajcie czujność.
CriSStopher napisał/a:
Ukraińcy zawsze będą wrogami Polaków.
Historia lubi się powtarzać, więc zachowajcie czujność.
Rzeź Wołyńska była wykonana na zlecenie, wiesz czyje?
Veni_Vidi napisał/a:
Rzeź Wołyńska była wykonana na zlecenie, wiesz czyje?
Tak, ale nie mieli oporów żeby rozpruwać polskie dzieciaki i rozciągać ich wnętrzności. Obcinać głowy siekierami i nabijać je na płot. Gw🤬cić i palić ludzi żywcem. Po latach nie przeprosili i jeszcze postawili pomniki swoim "bohaterom". J🤬 ich wszystkich.
Teraz się rozprują wszyscy ZA i PRZECIW
Ja nie jestem fanem ukraińców , my też ich rżneliśmy na potęgę tyle że nie z taka "finezją" jak oni nas
CriSStopher napisał/a:
Tak, ale nie mieli oporów żeby rozpruwać polskie dzieciaki i rozciągać ich wnętrzności. Obcinać głowy siekierami i nabijać je na płot. Gw🤬cić i palić ludzi żywcem. Po latach nie przeprosili i jeszcze postawili pomniki swoim "bohaterom". J🤬 ich wszystkich.
Co "Tak"?! Tak to nie jest odpowiedź.
Ale wy wiecie że historia nie jest czarno biała? Znacie może przyczyny rzezi wołyńskiej? I wreszcie. Jak Polacy odpłacali się Ukraińcom? Bo odnosze wrażnie że grupa sebiksów wyklętych zapowietrzyla się. Co prawda nie mają pojęcia kto z kim i dlaczego ale.....yh yh jebac ukraińców i banderę
@dancio1978: szkoda słów. Sebixy nie znają historii i nie zdają sobie sprawy z tego że rzeź wolynska to skutek polityki Wielkiej Polski.co zrobisz jak nic nie zrobisz.poczytali o decyzjach Pilsudzkiego zamykanych uniwersytetach cerkwiach tulipanach zastanowili czemu we Lwowie dominowali Polacy jak na swoich ziemiach traktowani byli ukraińscy chłopi etc.Bandera nie jest bohaterem dlatego że wyzynal polskie dzieci.sk🤬iele są wszędzie w każdej wsi mieście na całym świecie.zwiazek przyczynowo skutkowy to za dużo dla sebixow.
Będą jak do jeżusia ze Świebodzina wszystkie sp🤬oliny pielgrzymować.
Zajebiste mamy relacje z banderowcami skoro za podarowanie im ponad 100 miliardów PLN musimy pomnik ofiar Wołynia musimy postawić na Podkarpaciu.
Śmiech na sali. Państwo z gówna, dykty i śliny