👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dla Ciebie Polsko... podpisałem traktat lizboński odbierający nam resztkę niepodległości...

Osobiście mam to w dupie ale podoba mi się ,że lemingi z PO mają ścisk dupy
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

@krisman1981
Aleś ty ograniczony.
Czyli każdy ateista słuchający ciężkiej muzyki spala kościoły?
Aleś ty ograniczony.

Czyli każdy ateista słuchający ciężkiej muzyki spala kościoły?

@wiesiors4
Co mnie obchodzi jakaś parada gejów i kolorowych lewaków? Przynajmniej mają tam wesoło, a nie się wiecznie biczują jak smutasy smoleńsko-narodowe z mordami powykręcanymi nienawiścią. Tak więc, pudło, Wiesiu.
Co mnie obchodzi jakaś parada gejów i kolorowych lewaków? Przynajmniej mają tam wesoło, a nie się wiecznie biczują jak smutasy smoleńsko-narodowe z mordami powykręcanymi nienawiścią. Tak więc, pudło, Wiesiu.

Koniec Świata napisał/a:
@wiesiors4
Kurde, jak dobrze że jesteś. Inaczej fala parszywego faszyzmu i katoli zalałaby świat. Na szczęście Ty, dzielnie na sadisticowym forum eliminujesz faszystów aby komuniści czuli się swobodniej. Wierzę głęboko, że będziesz dalej walczył z 80-letnimi katolami, bo przecież są takim problemem i zrobisz miejsce dla muzułmanów w Polsce z ich pokojową religią. Bo przecież katolicyzm taki niepokojowy. Czuję, iż nie spoczniesz póki nie zastąpisz tradycyjnego modelu rodziny modelem z dwojgiem rodziców tej samej płci, którzy to rodzice wzięli owe dziecko z probówki. Mam też nadzieję, że zwalczysz ciemnotę i zacofanie i zastąpisz je lewackim postempem. Zrób nam tu drugą Holandię, Belgię, Francję! Oh Ty nasz dzielny lewacki bohaterze, ileż Ty prawaków niszczysz przez łącze

Ah zapomniałbym o niszczeniu patriotów-faszystów na forach, dzielny jesteś, BOHATERZE ;*

@wiesiors4 geje robią sobie parady za własne pieniądze a nie za moje podatki

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie