To się nazywa "niedźwiedzia przysługa"?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:44
To się nazywa "niedźwiedzia przysługa"?
Może właśnie z obawy o wypadki kiedyś kochający mężczyzna starał się, by kobieta zajmowała się domem a nie narażała życie wychodząc z domu?
Stężenie idiotów na metr kwadratowy przekroczyło wszelkie normy
Ogólnie to pies wykonał całą robotę, później wrocil na spokoju do domu. Dobrze że maseczki mieli wszyscy na ryjach, to ich uratowało
C0C0JUMBO napisał/a:
Kluczyk lub przycisk start/stop ma każda maszyna... Nie trzeba rozumieć jak działa skrzynia biegów.
W zależności od tego jaki to rodzaj skrzyni i jakie auto (nie chce mi się szukać tego egzotycznego malucha z filmiku), wyłączenie silnika przy wrzuconym trybie jazdy może być niemożliwe (tak, w niektórych autach nawet nie da się przekręcić kluczyka), a jeśli się uda, to i tak auto może się zablokować w miejscu pozostając na biegu, więc i tak nie dałoby się go zepchnąć z właścicielki. Także niestety ale trzeba
C0C0JUMBO napisał/a:
rozumieć jak działa skrzynia biegów.
@~PowerBoBass Nie jestem pewien, czy trzeba mieć obcykany automat, żeby wiedzieć, że nie wciskamy gazu do oporu, tak jak ten typ... Masz dwa pedały w automacie - nie rozkminić hamulca to trzeba być debilem. Bez względu na to czym jeździsz na codzień.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie