jak cos wyglada glupio ale dziala to znaczy ze nie jest glupie.
Wszystko fajnie i pięknie. Podziwiam kreatywność. Tylko mam wątpliwości co się stanie jak pojemnik będzie na górze w maksymalnym położeniu a operator w aucie nie wciśnie sprzęgła czy nie wybije biegu. Pęknie linia? Żuraw się złamie? C🤬ty z góry razem z nim spadnie?
podpis użytkownika
łomatkoboskoczęstochowsko
Pamiętam za dzieciaka ja ojciec budował dom to z dziadkiem zrobili dźwig z jakiegoś starego silnika. Taczki z betonem na pierwsze piętro przez balkon wciągał, a nie jakieś tam wiaderka. Niezłe patenty mieli.
olog-hai napisał/a:
Pamiętam za dzieciaka ja ojciec budował dom to z dziadkiem zrobili dźwig z jakiegoś starego silnika. Taczki z betonem na pierwsze piętro przez balkon wciągał, a nie jakieś tam wiaderka. Niezłe patenty mieli.
U mój wujek zrobil z kosiarki konnej,silnik z przełacznikiem lewo-prawo .
Jak coś głupio wygląda a działa to nie jest głupie.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Zajebisty pomysł. U nas nawet silnika wyciągarki nie wolno wystawić, bo sraczka z BHP. Często za to widuję idiotów targających worki na plecach. Oni jeszcze nie wiedzą, że wynaleziono wózki transportowe.
Czyli "myślący c🤬k" to nie oksymoron, przynajmniej nie tym razem.....
Pepperoni napisał/a:
jak cos wyglada glupio ale dziala to znaczy ze nie jest glupie.
Ile się oni p🤬lili ze zdjęciem kół, przykręceniem tego ustrojstwa żeby wciągnąć coś co jedną ręką pracownik podnosił? To jakbym miał lecieć z Warszawy do Poznania lecąc na wschód... W końcu bym dotarł.... Jak działa to nie głupie, tak?

dziobakbryndza napisał/a:
Wszystko fajnie i pięknie. Podziwiam kreatywność. Tylko mam wątpliwości co się stanie jak pojemnik będzie na górze w maksymalnym położeniu a operator w aucie nie wciśnie sprzęgła czy nie wybije biegu. Pęknie linia? Żuraw się złamie? C🤬ty z góry razem z nim spadnie?
zapobiegawczo postawili na dole jakiegos dziadka, jak wiadro, bądz coś innego spadnie to mała strata, i tak juz swoje przezył
pewnie najlepsza fucha na budowie, rano siadasz wygodnie i zamulasz sobie xD
Pewnie z 3 godziny to ogarniali... W ten czas wszystko by wnieśli, a takim wiadereczkiem to se mogą. No chyba, ze pracuja na godziny to co innego

Zmarnowane kilka sekund życia, dobrze że przewijałem.
Myślałem że chociaż na łeb się sp🤬oli komuś a tu nyndza.
PS: do moda/admina , jeden c🤬j:
Czy to dalej Sadistic???
Myślałem że chociaż na łeb się sp🤬oli komuś a tu nyndza.
PS: do moda/admina , jeden c🤬j:
Czy to dalej Sadistic???