Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pepperoni 2021-03-18, 15:18 21
jak cos wyglada glupio ale dziala to znaczy ze nie jest glupie.
Zgłoś
Payan 2021-03-18, 15:34 2
Kacapska myśl techniczna.
Zgłoś
dziobakbryndza 2021-03-18, 15:57 2
Wszystko fajnie i pięknie. Podziwiam kreatywność. Tylko mam wątpliwości co się stanie jak pojemnik będzie na górze w maksymalnym położeniu a operator w aucie nie wciśnie sprzęgła czy nie wybije biegu. Pęknie linia? Żuraw się złamie? C🤬ty z góry razem z nim spadnie?

podpis użytkownika

łomatkoboskoczęstochowsko
Zgłoś
olog-hai 2021-03-18, 16:05 3
Pamiętam za dzieciaka ja ojciec budował dom to z dziadkiem zrobili dźwig z jakiegoś starego silnika. Taczki z betonem na pierwsze piętro przez balkon wciągał, a nie jakieś tam wiaderka. Niezłe patenty mieli.
Zgłoś
andrzejrobert75 2021-03-18, 16:29 1
olog-hai napisał/a:

Pamiętam za dzieciaka ja ojciec budował dom to z dziadkiem zrobili dźwig z jakiegoś starego silnika. Taczki z betonem na pierwsze piętro przez balkon wciągał, a nie jakieś tam wiaderka. Niezłe patenty mieli.

U mój wujek zrobil z kosiarki konnej,silnik z przełacznikiem lewo-prawo .
Zgłoś
T3RMINATOR 2021-03-18, 17:55 3
Jak coś głupio wygląda a działa to nie jest głupie.
Zgłoś
saves 2021-03-18, 18:37 1
Zajebisty pomysł. U nas nawet silnika wyciągarki nie wolno wystawić, bo sraczka z BHP. Często za to widuję idiotów targających worki na plecach. Oni jeszcze nie wiedzą, że wynaleziono wózki transportowe.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2021-03-18, 18:38
Czyli "myślący c🤬k" to nie oksymoron, przynajmniej nie tym razem.....
Zgłoś
DzidaZawodnik 2021-03-18, 18:42
Jak coś głupio wygląda i nie działa, to to jest lewackie
Zgłoś
nowynick 2021-03-18, 19:28
Pepperoni napisał/a:

jak cos wyglada glupio ale dziala to znaczy ze nie jest glupie.

Ile się oni p🤬lili ze zdjęciem kół, przykręceniem tego ustrojstwa żeby wciągnąć coś co jedną ręką pracownik podnosił? To jakbym miał lecieć z Warszawy do Poznania lecąc na wschód... W końcu bym dotarł.... Jak działa to nie głupie, tak?
Zgłoś
ququa 2021-03-18, 19:32
dziobakbryndza napisał/a:

Wszystko fajnie i pięknie. Podziwiam kreatywność. Tylko mam wątpliwości co się stanie jak pojemnik będzie na górze w maksymalnym położeniu a operator w aucie nie wciśnie sprzęgła czy nie wybije biegu. Pęknie linia? Żuraw się złamie? C🤬ty z góry razem z nim spadnie?

zapobiegawczo postawili na dole jakiegos dziadka, jak wiadro, bądz coś innego spadnie to mała strata, i tak juz swoje przezył
Zgłoś
sebito 2021-03-18, 19:34
pewnie najlepsza fucha na budowie, rano siadasz wygodnie i zamulasz sobie xD
Zgłoś
koolowsky 2021-03-18, 20:56
Pewnie z 3 godziny to ogarniali... W ten czas wszystko by wnieśli, a takim wiadereczkiem to se mogą. No chyba, ze pracuja na godziny to co innego
Zgłoś
marcino_zly 2021-03-18, 20:58
Zmarnowane kilka sekund życia, dobrze że przewijałem.
Myślałem że chociaż na łeb się sp🤬oli komuś a tu nyndza.
PS: do moda/admina , jeden c🤬j:
Czy to dalej Sadistic???
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie