Kochanka jednego z więźniów przyniosła pistolet pod budynek sądu w Kambodży (w prowincji Svay Rieng) i dała go podejrzanemu o prowadzenie dużego kasyna online (niecierpliwi mogą przewinąć do 00:40). Kilka godzin później aresztowano „wspaniałą szóstkę” więźniów wraz ze wspólnikiem.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:33
🔥
Magiczny napój
- teraz popularne
🔥
Motop🤬deczka bez kaka-kasku
- teraz popularne
Kochanka jednego z więźniów przyniosła pistolet pod budynek sądu w Kambodży (w prowincji Svay Rieng) i dała go podejrzanemu o prowadzenie dużego kasyna online (niecierpliwi mogą przewinąć do 00:40). Kilka godzin później aresztowano „wspaniałą szóstkę” więźniów wraz ze wspólnikiem.
Kraj zobowiązuje
Kiedyś jechałam przez całe miasto za wieźniarką, mam niedaleko siebie więzienie i areszt.
Jak stałam się chyba podejrzaną o jej śledzenie kierowca SW zjechał na bok i puścił mnie przodem, zawinął i pojechał inną drogą
Tutaj pełna eskorta aż do rozładunku...
Kiedyś jechałam przez całe miasto za wieźniarką, mam niedaleko siebie więzienie i areszt.
Jak stałam się chyba podejrzaną o jej śledzenie kierowca SW zjechał na bok i puścił mnie przodem, zawinął i pojechał inną drogą
Tutaj pełna eskorta aż do rozładunku...
Wpadła na pomysł aby przygotować przekazanie pistoletu. Szkoda tylko że o transporcie nie pomyślała
Ten transport przypomina mi działanie polskiego państwa, czyli wszystko dobrze działa póki ktoś nie zrobi czegoś nieplanowanego, wtedy wychodzi totalna improwizacja.
Upadły kraj. W cywilizacji białego człowieka kobitka zostałaby celebrytką, heroiną feministek, pisano by o niej książki, film by powstał i w ogóle bogactwo. A tam do ciupy...
Chudy strażnik co wyszedł, przy rozpoczęciu akcji, za kolegę siedzącego na motorze - NAJLEPSZY XD
Ale procedury bezpieczeństwa mają zajebiste, jakieś postronne osoby mogą sobie podchodzić do więźniów bez żadnej kontroli.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie