Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:33
🔥 Magiczny napój - teraz popularne
🔥 Motop🤬deczka bez kaka-kasku - teraz popularne
Pomoc w ucieczce
pikabu • Dzisiaj 7:50

Kochanka jednego z więźniów przyniosła pistolet pod budynek sądu w Kambodży (w prowincji Svay Rieng) i dała go podejrzanemu o prowadzenie dużego kasyna online (niecierpliwi mogą przewinąć do 00:40). Kilka godzin później aresztowano „wspaniałą szóstkę” więźniów wraz ze wspólnikiem.

ukryta treść
Zmieniono 1 razy Zgłoś
ivinnie Dzisiaj 8:21 5
Zasady BHP mają zajebiste.
Zgłoś
JoSeed Dzisiaj 8:41 5
Kraj zobowiązuje

Kiedyś jechałam przez całe miasto za wieźniarką, mam niedaleko siebie więzienie i areszt.
Jak stałam się chyba podejrzaną o jej śledzenie kierowca SW zjechał na bok i puścił mnie przodem, zawinął i pojechał inną drogą
Tutaj pełna eskorta aż do rozładunku...
Zgłoś
Pyszuki Dzisiaj 8:44 1
Nikt sie po niej nie spodziewal po prostu
Zgłoś
winters506 Dzisiaj 9:38 6
Jak na Azjatkę, fajna mała
Zgłoś
durabo2 Dzisiaj 9:48 4
Wpadła na pomysł aby przygotować przekazanie pistoletu. Szkoda tylko że o transporcie nie pomyślała
Zgłoś
shoe5maker Dzisiaj 10:09 5
Ten transport przypomina mi działanie polskiego państwa, czyli wszystko dobrze działa póki ktoś nie zrobi czegoś nieplanowanego, wtedy wychodzi totalna improwizacja.
Zgłoś
jah1 Dzisiaj 10:40 4
Upadły kraj. W cywilizacji białego człowieka kobitka zostałaby celebrytką, heroiną feministek, pisano by o niej książki, film by powstał i w ogóle bogactwo. A tam do ciupy...
Zgłoś
bebol007 Dzisiaj 11:05 3
Czemu oni biegają jak jakieś pokraki XDD co za kasztany.
Zgłoś
cygar Dzisiaj 13:06 1
Fajne zdjęcie sygnalityczne jakby mieli ją skazać na gangbang.
Zgłoś
ra0mir Dzisiaj 13:22 1
Chudy strażnik co wyszedł, przy rozpoczęciu akcji, za kolegę siedzącego na motorze - NAJLEPSZY XD
Zgłoś
kingpaler Dzisiaj 14:30 2
Prawdziwe Hobbitowo
Zgłoś
elim Dzisiaj 19:00
Ale procedury bezpieczeństwa mają zajebiste, jakieś postronne osoby mogą sobie podchodzić do więźniów bez żadnej kontroli.
Zgłoś
Szary_Jeleń 23 minuty temu
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem