👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Opis pod filmem:
"Użyłem policyjnego manewru.
Więc dałem mu lekcję jazdy następnym razem.
Kierowca Audi był 19-letnim młodym człowiekiem, nie posiadającym ważnego prawa jazdy, któremu zakazano jazdy przez nietrzeźwą jazdę i spowodował wypadek samochodowy.
Policja powiedziała, że to jego wina, oczyścili mnie na miejscu."
Czyli miałem rację że celowo.
"Użyłem policyjnego manewru.
Więc dałem mu lekcję jazdy następnym razem.
Kierowca Audi był 19-letnim młodym człowiekiem, nie posiadającym ważnego prawa jazdy, któremu zakazano jazdy przez nietrzeźwą jazdę i spowodował wypadek samochodowy.
Policja powiedziała, że to jego wina, oczyścili mnie na miejscu."
Czyli miałem rację że celowo.
Martwe pole martwym polem ale nie rozpoczynasz manewru wyprzedzania dopóki nie jesteś w 100% pewien że nie zagrozisz innym uczestnikom ruchu. Tu kretyn nie spojrzał w lusterku / przez lewe ramię, a wyprzedzający zachował zimną krew.
Sam jak wyprzedzam zawsze po spojrzeniu w lusterka przeglądam się jeszcze przez lewe ramię czy nie ma nikogo w martwym polu lusterek. Ale mistrzowie kierownicy tego nie rozumieją.
Sam jak wyprzedzam zawsze po spojrzeniu w lusterka przeglądam się jeszcze przez lewe ramię czy nie ma nikogo w martwym polu lusterek. Ale mistrzowie kierownicy tego nie rozumieją.

tarcer123 napisał/a:
Potem okazuje się że nagrywający był w MARTWYM POLU lusterka.
A słyszał o lusterku sferycznym?

Lepiej żeby sam uciekł do rowu i narażał swoje życie i pasażerów bo jakiś śmieć go do tego zmusza zajeżdżając mu drogę??? Gratuluję "rozumku".Dla Pana z kamerką dożywotni karnet na piwo dowolnej marki.
Cztery zera na masce, a piąte za kółkiem
Klasycznie audi, nie zdziwiłoby mnie gdyby to było jeszcze bmw.

W jego wiosce to było najszybsze Audi więc nie miał nawyku spoglądania w lusterka. Wyjazd z powiatu szybko pokazał mu jego miejsce.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie