Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie debil tylko propaganda... "niemcy zazdroszczą Polakom", Polacy zazdroszczą Białorusinom, czego nie rozumiesz?
a ukraincy nikomu nie zazdroszcza bodostaja mieszkania, 4k+ i widuje codzennie takich w biedrze co kupują więcej niż ja, a to 2 prosecco dziś, a to zastanawiąją się jakie piwerko, a to cały wózek wszystkeigo po kolei, a to soki i woda za 160zł razem i ukrainka na kasie tlumaczy im na czym polega promocja, a to się wp🤬lą w kolejkę bo nie wiedzą co to kultura, a to pietro wyżej znów ukrainiec nap🤬la starą, a ta krzyczy, a cały dzień słuchają jakiś hiszpańskich rytmów i tak j🤬y dzien w dzien, jak było mi ich szkoda na poczatku to teraz widze tego wszystkiego "plusy"
I życie nie kręci się wokół samego p🤬lenia , ale efektem bezmyslnego p🤬lenia bywają dość często dzieci.
Ja to wiem, Ty to wiesz, ale ten zlewaczały jednokomórkowiec, do którego próbujesz przemówić niestety tego nigdy nie zrozumie, bo znajduje się intelektualnie i mentalnie gdzieś pomiędzy rafalalą, a ostatnim kupsztalem rafalali.
O Bo mi się wydaje, że prawo mamy nie zmienione od tzw. konstytucji Kwaśniewskiego, czyli od 1997. Zawsze, czy to za zaostrzeniem, czy za liberalizacją prawa aborcyjnego, stały inicjatywy oddolne, komitety i stowarzyszenia i nigdy rządzący nie składali podobnego projektu zmian w prawie.
To ci się źle wydaje, pało i przez to takie gównowywody oderwane od rzeczywistości toczysz. Prawo aborcyjne zmieniło się na początku ubiegłego roku. czyniąc Polskę ciemnotą Europy w tym zakresie. Zweryfikuj swój stan wiedzy, zanim zaczniesz kolejny raz p🤬lić głupoty, bo jeszcze głupszych od siebie w błąd wprowadzasz. Chyba, że taki masz cel...
I nie patrz na tępe julki z transparentami, co się przyklejeją ze swoimi debilnymi hasłami do każdej demonstracji., byłe swoje sp🤬olenie zaprezentować. Nie patrz,, co ci TVP pokazuje , że jakiś debil sprayem pomalował kościół. To średniowieczne prawo dop🤬la każdego "normalnego" obywatela - dlatego tym razem te protesty były tak liczne. Tłumu nie robiły tępę feministyczne p🤬dy, tylko zwykli wk🤬ieni, a bardziej może przestraszeni ludzie. Którzy aktualnie są w bardzo c🤬jowej sytuacji i już to widać na statystykach, że się boją zachodzić w ciążę. Jak zwykle PiS osiągnął skutek odwrotny do zamierzonego.w swojej polityce prorodzinnej "r🤬aj z jezusem i maryją"
Ogarnij się.
To ci się źle wydaje, pało i przez to takie gównowywody oderwane od rzeczywistości toczysz. Prawo aborcyjne zmieniło się na początku ubiegłego roku. czyniąc Polskę ciemnotą Europy w tym zakresie. Zweryfikuj swój stan wiedzy, zanim zaczniesz kolejny raz p🤬lić głupoty, bo jeszcze głupszych od siebie w błąd wprowadzasz. Chyba, że taki masz cel...
I nie patrz na tępe julki z transparentami, co się przyklejeją ze swoimi debilnymi hasłami do każdej demonstracji., byłe swoje sp🤬olenie zaprezentować. Nie patrz,, co ci TVP pokazuje , że jakiś debil sprayem pomalował kościół. To średniowieczne prawo dop🤬la każdego "normalnego" obywatela - dlatego tym razem te protesty były tak liczne. Tłumu nie robiły tępę feministyczne p🤬dy, tylko zwykli wk🤬ieni, a bardziej może przestraszeni ludzie. Którzy aktualnie są w bardzo c🤬jowej sytuacji i już to widać na statystykach, że się boją zachodzić w ciążę. Jak zwykle PiS osiągnął skutek odwrotny do zamierzonego.w swojej polityce prorodzinnej "r🤬aj z jezusem i maryją"
Ogarnij się.
Oho p🤬deczka. Prawo się nie zmieniło, zapadł wyrok w sprawie "interpretacji" konstytucji, ot nikt tego nie chciał ruszać(i nie musiał) przez długie lata. pis to zrobił, ale prawa nie zmieniał - polecam się dokształcić

Spotykałem się z Białorusinką. Młodzi ludzie nie są głupi - mają neta i wiedzą co jest 5. Tak samo jak u nas. Naiwni są tylko ci starsi, którzy czerpią wiedzę z TV. W Rosji jest podobnie.
Dobrz e unas jest inaczej :/

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie