Główna Poczekalnia (11) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dot 2022-04-27, 0:54 2
nowynick napisał/a:

nie debil tylko propaganda... "niemcy zazdroszczą Polakom", Polacy zazdroszczą Białorusinom, czego nie rozumiesz?

a ukraincy nikomu nie zazdroszcza bodostaja mieszkania, 4k+ i widuje codzennie takich w biedrze co kupują więcej niż ja, a to 2 prosecco dziś, a to zastanawiąją się jakie piwerko, a to cały wózek wszystkeigo po kolei, a to soki i woda za 160zł razem i ukrainka na kasie tlumaczy im na czym polega promocja, a to się wp🤬lą w kolejkę bo nie wiedzą co to kultura, a to pietro wyżej znów ukrainiec nap🤬la starą, a ta krzyczy, a cały dzień słuchają jakiś hiszpańskich rytmów i tak j🤬y dzien w dzien, jak było mi ich szkoda na poczatku to teraz widze tego wszystkiego "plusy"
Zgłoś
Arbitro 2022-04-27, 1:12
korowiow777 napisał/a:

I życie nie kręci się wokół samego p🤬lenia , ale efektem bezmyslnego p🤬lenia bywają dość często dzieci.

Ja to wiem, Ty to wiesz, ale ten zlewaczały jednokomórkowiec, do którego próbujesz przemówić niestety tego nigdy nie zrozumie, bo znajduje się intelektualnie i mentalnie gdzieś pomiędzy rafalalą, a ostatnim kupsztalem rafalali.
Zgłoś
MrFalken 2022-04-27, 10:21 2
MalcolmX napisał/a:

O Bo mi się wydaje, że prawo mamy nie zmienione od tzw. konstytucji Kwaśniewskiego, czyli od 1997. Zawsze, czy to za zaostrzeniem, czy za liberalizacją prawa aborcyjnego, stały inicjatywy oddolne, komitety i stowarzyszenia i nigdy rządzący nie składali podobnego projektu zmian w prawie.

To ci się źle wydaje, pało i przez to takie gównowywody oderwane od rzeczywistości toczysz. Prawo aborcyjne zmieniło się na początku ubiegłego roku. czyniąc Polskę ciemnotą Europy w tym zakresie. Zweryfikuj swój stan wiedzy, zanim zaczniesz kolejny raz p🤬lić głupoty, bo jeszcze głupszych od siebie w błąd wprowadzasz. Chyba, że taki masz cel...

I nie patrz na tępe julki z transparentami, co się przyklejeją ze swoimi debilnymi hasłami do każdej demonstracji., byłe swoje sp🤬olenie zaprezentować. Nie patrz,, co ci TVP pokazuje , że jakiś debil sprayem pomalował kościół. To średniowieczne prawo dop🤬la każdego "normalnego" obywatela - dlatego tym razem te protesty były tak liczne. Tłumu nie robiły tępę feministyczne p🤬dy, tylko zwykli wk🤬ieni, a bardziej może przestraszeni ludzie. Którzy aktualnie są w bardzo c🤬jowej sytuacji i już to widać na statystykach, że się boją zachodzić w ciążę. Jak zwykle PiS osiągnął skutek odwrotny do zamierzonego.w swojej polityce prorodzinnej "r🤬aj z jezusem i maryją"

Ogarnij się.
Zgłoś
owoc 2022-04-27, 10:43
No bo po c🤬j kasza jak nie ma czym posolić.
Zgłoś
neo001 2022-04-27, 21:16
MrFalken napisał/a:

To ci się źle wydaje, pało i przez to takie gównowywody oderwane od rzeczywistości toczysz. Prawo aborcyjne zmieniło się na początku ubiegłego roku. czyniąc Polskę ciemnotą Europy w tym zakresie. Zweryfikuj swój stan wiedzy, zanim zaczniesz kolejny raz p🤬lić głupoty, bo jeszcze głupszych od siebie w błąd wprowadzasz. Chyba, że taki masz cel...
I nie patrz na tępe julki z transparentami, co się przyklejeją ze swoimi debilnymi hasłami do każdej demonstracji., byłe swoje sp🤬olenie zaprezentować. Nie patrz,, co ci TVP pokazuje , że jakiś debil sprayem pomalował kościół. To średniowieczne prawo dop🤬la każdego "normalnego" obywatela - dlatego tym razem te protesty były tak liczne. Tłumu nie robiły tępę feministyczne p🤬dy, tylko zwykli wk🤬ieni, a bardziej może przestraszeni ludzie. Którzy aktualnie są w bardzo c🤬jowej sytuacji i już to widać na statystykach, że się boją zachodzić w ciążę. Jak zwykle PiS osiągnął skutek odwrotny do zamierzonego.w swojej polityce prorodzinnej "r🤬aj z jezusem i maryją"
Ogarnij się.

Oho p🤬deczka. Prawo się nie zmieniło, zapadł wyrok w sprawie "interpretacji" konstytucji, ot nikt tego nie chciał ruszać(i nie musiał) przez długie lata. pis to zrobił, ale prawa nie zmieniał - polecam się dokształcić
Zgłoś
Darqlll 2022-04-27, 22:49
J🤬y kacpaski kłamca, putin nim ryj wyciera. Marionetka p🤬lona
Zgłoś
AaronSzechter 2022-04-28, 15:14 1
MichalPL napisał/a:

Spotykałem się z Białorusinką. Młodzi ludzie nie są głupi - mają neta i wiedzą co jest 5. Tak samo jak u nas. Naiwni są tylko ci starsi, którzy czerpią wiedzę z TV. W Rosji jest podobnie.

Dobrz e unas jest inaczej :/
Zgłoś
freddy.krueger 2022-04-29, 9:32
Na całe szczęście Baćka ma dobre serce i pomogą nam z kaszą i sola Po co oglądać stand-up z przygotowanym materiałem jak Baćka na freestylu bije wszystkich na głowę
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem