Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:09
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman 2022-04-26, 9:52 6
na białorusi wszyscy są gotowi na najlepsze, w polsce na najgorsze...
Zgłoś
nowynick 2022-04-26, 10:01 10
Halman napisał/a:

na białorusi wszyscy są gotowi na najlepsze, w polsce na najgorsze...

bo u nich dyktatorek rządzi od 1994 roku a u nas tylko 7 lat
Zgłoś
lolaxxdd 2022-04-26, 10:02 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
nowynick 2022-04-26, 10:04 62
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lolaxxdd 2022-04-26, 10:04 6
co za gnój wstawia komentarz u nas dyktatura ty ,,,jełopie...patrz co piszesz,,,
Zgłoś
UkrainskaOnuca 2022-04-26, 10:29 4
Oj Baćka Baćka jakiś Ty przygłupi.. moim marzeniem jest żeby dobrali się do dupy Putina i ją odstrzelili a Ty będziesz następny..
Zgłoś
nowynick 2022-04-26, 10:50 16
Zgłoś
xXx5226 2022-04-26, 11:18 19
Zgłoś
Joachim 2022-04-26, 11:26 7
Zgłoś
~Angel 2022-04-26, 11:29 14
Uff... Na szczęcie mam jeszcze zapasy kaszy, soli, makaronu i srajtaśmy z pierwszej fali pandemii więc nie muszę jak na razie dymać na granicę i błagać o kasze.

podpis użytkownika

Zgłoś
Kriski 2022-04-26, 11:53 10
Zgłoś
eenocosTy 2022-04-26, 12:21 1
Człowiek to ogląda i po prostu nie wierzy.
Zgłoś
konto usunięte 2022-04-26, 13:51 2
Niby to śmieszne, niby żałosne, ale pomyślcie że jeszcze parę miesięcy temu, kiedy na białorusi chcieli mieć normalne władze, a Baćka i przyjaciele ze wschodu rozgonili protesty, to nawet byli w polsce politycy którzy zachwalali jak to sie super żyje tam.
Zgłoś
kigam 2022-04-26, 13:59 4
Przeraża mnie taka retoryka. To nawet nie jest kłamanie. To jest po prostu kreowanie rzeczywistości. Bardzo niebezpieczne zjawisko teraz możemy zaobserwować. Kilkanaście lat temu jak zacząłem interesować się 1 i 2 wojną światową, nie potrafiłem zrozumieć dlaczego inne kraje nie poszły z pomocą. Dzisiaj widać to z drugiej strony. Każdy boi się wysłać wojska z myślą że nasz to nie będzie dotyczyć. Obawiam się że jesteśmy w zajebistym błędzie, i będzie to nas dotyczyć szybciej niż nam się może to wydawać. Tak jak III rzesza ryła banie ludziom tak dziś wschód stosuje taką samą metodę, a mechanizm z racji cyfryzacji świata jest bardziej widoczny.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem