👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
na białorusi wszyscy są gotowi na najlepsze, w polsce na najgorsze...
Halman napisał/a:
na białorusi wszyscy są gotowi na najlepsze, w polsce na najgorsze...
bo u nich dyktatorek rządzi od 1994 roku a u nas tylko 7 lat

co za gnój wstawia komentarz u nas dyktatura ty ,,,jełopie...patrz co piszesz,,,
Oj Baćka Baćka jakiś Ty przygłupi.. moim marzeniem jest żeby dobrali się do dupy Putina i ją odstrzelili a Ty będziesz następny..
Uff... Na szczęcie mam jeszcze zapasy kaszy, soli, makaronu i srajtaśmy z pierwszej fali pandemii więc nie muszę jak na razie dymać na granicę i błagać o kasze.
podpis użytkownika

Niby to śmieszne, niby żałosne, ale pomyślcie że jeszcze parę miesięcy temu, kiedy na białorusi chcieli mieć normalne władze, a Baćka i przyjaciele ze wschodu rozgonili protesty, to nawet byli w polsce politycy którzy zachwalali jak to sie super żyje tam.
Przeraża mnie taka retoryka. To nawet nie jest kłamanie. To jest po prostu kreowanie rzeczywistości. Bardzo niebezpieczne zjawisko teraz możemy zaobserwować. Kilkanaście lat temu jak zacząłem interesować się 1 i 2 wojną światową, nie potrafiłem zrozumieć dlaczego inne kraje nie poszły z pomocą. Dzisiaj widać to z drugiej strony. Każdy boi się wysłać wojska z myślą że nasz to nie będzie dotyczyć. Obawiam się że jesteśmy w zajebistym błędzie, i będzie to nas dotyczyć szybciej niż nam się może to wydawać. Tak jak III rzesza ryła banie ludziom tak dziś wschód stosuje taką samą metodę, a mechanizm z racji cyfryzacji świata jest bardziej widoczny.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie