Kurde myślałem że pomógł mu i jeleń dał się ugryźć. A ten wprowadził go do wody. LIPA

Nie wiem, czy pamiętacie, ale podobno zycie wyszło z wody. Ten biedny rekin chciał poddać się ewolucji, a czlowiek w całej swojej złośliwości mu przeszkadzał. Kto wie, może to rekiny by teraz przejęły role ludzi.

od 0:06 koleś zaczyna ciągnąć rekina do wody, a ten biedaczek zbiera piasek w szczeliny skrzelowe. pewnie udusi się w ciągu kilku minut.
dziękuję bardzo za taką pomocną dłoń.
dziękuję bardzo za taką pomocną dłoń.

#Pan kapitan
Cytat:
Przystosowanie waleni do życia w wodzie ma charakter wtórny. Ich "powrót" do wody nastąpił prawdopodobnie w eocenie. Między 55 i 34 mln lat temu pojawiły się pierwsze prawalenie. Wprawdzie rodowód waleni nie jest oczywisty, jednak przypuszcza się, że wywodzą się one od drapieżnych parzystokopytnych.
podpis użytkownika
fb.com/uookie
Poszedl sobie Pan Rekin na wyczekiwany urlop, chcial sie troche opalic, a ten go szarpie i do wody wrzuca... I jak tu odpoczac w wakacje kiedy taka dzicz po plazy grasuje...

a może to był rekin-samobójca, chciał się biedak zabić bo nie chce już więcej być potworem pożerającym ludzi
ja bym w życiu nie wszedł do wody, wiedząc że takie bydle tam może czekać na moją nogę