Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Arashi91 Wczoraj 14:16 31
Naoglądają się filmików w necie jak to ktoś na plaży rekina ratuje i sami odp🤬lają. Idioci tego rekina sami wyłowili, skoro chcieli go wypuścić to trzeba było odpuścić przed wyciągnięciem go. IQ pomarańczy tatuśka, szkoda tylko, że zdążył się rozmnożyć. Rekin to jest ryba, do tego ekstremalnie głupia. On nie rozumie, że jest ratowany. To nie jest wieloryb, delfin czy orka. Typ miał farta, filmik jest ucięty. Rekin sp🤬olił i pociągnął go w dół, bo kretyn z jakiegoś powodu cały czas go trzymał. Nic się zatem debilowi nie stało, ale patrząc na ten materiał to długo nie pożyje.
Zgłoś
OldMann Wczoraj 14:21 2
problem jest taki ze w necie pojawia sie wiele filmów wyedytowanych czesciowo lub w całosci przez AI (lub ręcznie) i to jest przykład takiego filmu który być może własnie tak powstał (ale mógłby też byc prawdziwy, głupków nie brakuje)

podpis użytkownika

dobry sadol to martwy sadol
Zgłoś
Selekcjoner Wczoraj 14:21 2
Co on sobie myślał, że odprowadzi tą bestię w pełne morze
Zgłoś
Testoviron123456 Wczoraj 14:25 20
Trochę jak Polaka i Ukraina
Zgłoś
Barles Wczoraj 14:25
nie nakarmił bo nic mu się nie stało.
Zgłoś
nawet nie wiemy czy to prawda, czy AI. i k🤬a co teraz?
Zgłoś
smc Wczoraj 15:31 2
Gdyby wszczepić rekinowi AI, opanowałby planetę.
Zgłoś
pjon Wczoraj 16:07 4
Coś mi się sztuczny ten rekin wydaje..
Zgłoś
Karboksylator Wczoraj 16:38 5
prawdziwe jak k🤬y w mojej piwnicy

podpis użytkownika

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś
Wacławww Wczoraj 17:19 9
Przeżył

Zgłoś
Riikko Wczoraj 17:51 1
forfiter 2.0?
Zgłoś
Xevik20 Wczoraj 19:05 2
Arashi91 napisał/a:

Naoglądają się filmików w necie jak to ktoś na plaży rekina ratuje i sami odp🤬lają. Idioci tego rekina sami wyłowili, skoro chcieli go wypuścić to trzeba było odpuścić przed wyciągnięciem go. IQ pomarańczy tatuśka, szkoda tylko, że zdążył się rozmnożyć. Rekin to jest ryba, do tego ekstremalnie głupia. On nie rozumie, że jest ratowany. To nie jest wieloryb, delfin czy orka. Typ miał farta, filmik jest ucięty. Rekin sp🤬olił i pociągnął go w dół, bo kretyn z jakiegoś powodu cały czas go trzymał. Nic się zatem debilowi nie stało, ale patrząc na ten materiał to długo nie pożyje.

Rekiny bardzo rzadko atakują ludzi i jak widać nawet w takiej sytuacji potrafi odpuścić , ale myślę, że niedługo idioci pokroju tego gościa zepsują te statystyki i będzie p🤬lenie, że rekiny są bardzo złe i tylko czekają, żeby zaatakować.
W sumie bardzo często zwierzę atakuje człowieka przez jego głupotę.
Zgłoś
ufok Wczoraj 19:31 1
Rybka zabrała prowiant na drogę
Zgłoś
PogromcaczarnuchówKKK Wczoraj 20:37
Ekstremalny debil.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie