Slonie mają dobra pamięć!
Zapamiętam cię, sk🤬ysynu, ze sie śmialeś, zamiast mi pomoc!

Zapamiętam cię, sk🤬ysynu, ze sie śmialeś, zamiast mi pomoc!
Ciekawe czy smaczne to to. Pra ludy jakkieś op🤬lały mamuty, to i może to dobre. Z młodej krówki jest cielencinka, to to będzie słoninka jakaś. A to brzmi smacznie
This is SADISTIC! Powinien trafić słonia łopatą, zasypać na żywo albo minimum wpaść koparką do środka. Takie filmiki to do disneya raczej, a autorowi odebrać piwko i nalać lemoniadki!
freederry napisał/a:
This is SADISTIC! Powinien trafić słonia łopatą, zasypać na żywo albo minimum wpaść koparką do środka. Takie filmiki to do disneya raczej, a autorowi odebrać piwko i nalać lemoniadki!
Takie coś masz na hardzie, na głównej lecą różnego rodzaju filmiki o bardzo zróżnicowanej tematyce.
freederry napisał/a:
psychiatra potrzebny?
Za uratowanie slonika koparka piwko musi byc!!!!
podpis użytkownika
gruppensexfuhrer
freederry napisał/a:
puście film w drugą stronę to słoń będzie wchodził tyłem do basenu, a koparka będzie go zakopywać

podpis użytkownika
Ateizm jest dziełem teologów.Hugo Dionizy Steinhaus