moze wystarczyło w końcu sie wyprowadzić od starych k🤬a jego mać. mamisynek
Mógłbyś podać źródło. Bo tak się składa że większość życia mieszkałem właśnie na tej ulicy.

Najlepsze jest ukryte w szczegółach
co jest najlepsze? Że 30 letni chłop nadal mieszka z rodzicami
widocznie dilerka coś mało opłacalna się zrobiła, skoro nie stać go na swój kwadrat

István Báthory napisał/a:
Mógłbyś podać źródło. Bo tak się składa że większość życia mieszkałem właśnie na tej ulicy.
katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,15072368,Syn__slyszac_policje__wyr...

mnie juz nie dziwi, ze 30 letni facet mieszka z rodzicami. Politycy wykańczają młodych ludzi
Na pewno tylko zgrywa głupa, a chciała się pozbyć narkomana z domu. Tępić ćpunów!!!

o k🤬a, tyle przegrać xDDDD
ale matka musi miec teraz wyrzuty sumienia, o ja p🤬le
btw po c🤬ja zamykaja kogos kto cpa... jak ktos chce to niech sie truje... no ale policja i politycy chca dostawac lapowki od dilerow, zeby dzialki byly drozsze, bo gdyby zalegalizowac ten syf to bylby pare razy tanszy i w dodatku nie musoalby byc walowany, bylby o wiele czystszy niz teraz. jezeli ktos chce sie truc to prosze bardzo... mi nawet jakby doplacali, zebym bral ten syf to bym za c🤬ja tego nie wzial
ale matka musi miec teraz wyrzuty sumienia, o ja p🤬le
btw po c🤬ja zamykaja kogos kto cpa... jak ktos chce to niech sie truje... no ale policja i politycy chca dostawac lapowki od dilerow, zeby dzialki byly drozsze, bo gdyby zalegalizowac ten syf to bylby pare razy tanszy i w dodatku nie musoalby byc walowany, bylby o wiele czystszy niz teraz. jezeli ktos chce sie truc to prosze bardzo... mi nawet jakby doplacali, zebym bral ten syf to bym za c🤬ja tego nie wzial

István Báthory napisał/a:
a gdzie ty kompa na ulicy trzymasz??