👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Błąd w opisie sytuacji. Uchodźca z syrii to nie człowiek tylko brudas.
Człowiek bohater. Chciał dobrze i wyszło dobrze. Wszystko zrobił jak trzeba.
@kriski umawialiśmy się na seks ale przestałeś odpisywać, więc dodaje komentarz żebyśmy mogli dograć spotkanie, czyli 100zl za godzinę spotkania chcesz? Dobrze zrozumiałem?
flejtuch napisał/a:
się ty musisz być twardzielBłąd w opisie sytuacji. Uchodźca z syrii to nie człowiek tylko brudas.
Tak jak Jezus czy jakiś inny wymyślony przez KK ktoś powiedział: kochajmy bliźnich
Kici-Kici napisał/a:
Na pewno poszedł się wysrać do jeziora.
No i gówno utonęło
Płynął 6 dni.... Tylko na 2 godziny wychodził.... 7 dnia utonął.... Poczta Polska.

To już jest na sadolu, ale w postaci kawału. Więc nic nowego.
Kilka dni temu mojego młodego przyłapałem jak wchodził na furtkę w podobny sposób. Pokazałem mu ten film. Patrząc po jego reakcji nigdy nie będzie już tego robił

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie