Błąd w opisie sytuacji. Uchodźca z syrii to nie człowiek tylko brudas.
Człowiek bohater. Chciał dobrze i wyszło dobrze. Wszystko zrobił jak trzeba.
@kriski umawialiśmy się na seks ale przestałeś odpisywać, więc dodaje komentarz żebyśmy mogli dograć spotkanie, czyli 100zl za godzinę spotkania chcesz? Dobrze zrozumiałem?
KremufkowyPotwor napisał/a:
@ umawialiśmy się na seks ale przestałeś odpisywać, więc dodaje komentarz żebyśmy mogli dograć spotkanie, czyli 100zl za godzinę spotkania chcesz? Dobrze zrozumiałem?
Idź być głupi gdzie indziej małpi wnuczku.
To jest naprawde h🤬jowe, wyp🤬ol to , idz k🤬a walcz z tym k🤬a debilizmem w realu, a nie rob k🤬a z sadola smiesznego portalu ze zdjeciami, ogolnie ciekawy jestem kiedy sadistica nam zabiora? Poj🤬e czasy. Jebac .
flejtuch napisał/a:
się ty musisz być twardzielBłąd w opisie sytuacji. Uchodźca z syrii to nie człowiek tylko brudas.
podpis użytkownika
I tak to jest.
Tak jak Jezus czy jakiś inny wymyślony przez KK ktoś powiedział: kochajmy bliźnich
Kici-Kici napisał/a:
Na pewno poszedł się wysrać do jeziora.
No i gówno utonęło
Płynął 6 dni.... Tylko na 2 godziny wychodził.... 7 dnia utonął.... Poczta Polska.
KremufkowyPotwor napisał/a:
@ umawialiśmy się na seks ale przestałeś odpisywać, więc dodaje komentarz żebyśmy mogli dograć spotkanie, czyli 100zl za godzinę spotkania chcesz? Dobrze zrozumiałem?
Ciulaj mu!
Kriski napisał/a:
Idź być głupi gdzie indziej małpi wnuczku.
A Ty się nie daj!

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!

To już jest na sadolu, ale w postaci kawału. Więc nic nowego.
Kilka dni temu mojego młodego przyłapałem jak wchodził na furtkę w podobny sposób. Pokazałem mu ten film. Patrząc po jego reakcji nigdy nie będzie już tego robił