Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pomocny hulajnogista
pikabu • 2025-06-24, 10:08

No, powiedzmy.

ukryta treść
Wczoraj wieczorem we wsi Zonalnaja Stantsiya w obwodzie tomskim 31-letni kierowca bez prawa jazdy potrącił czteroletniego chłopca. Chłopiec ma złamanie podstawy czaszki, a kierowca ma sprawę karną z części 2 artykułu 264 Kodeksu karnego Federacji Rosyjskiej (naruszenie przepisów ruchu drogowego przez osobę kierującą pojazdem, powodujące przez niedbalstwo poważne uszkodzenie zdrowia osoby, popełnione przez osobę, która nie ma lub została pozbawiona prawa do kierowania pojazdami, od trzech do siedmiu lat).
Zmieniono 1 razy Zgłoś
przewodnik_elektryczny 2025-06-24, 15:38 2
bleblebator1 napisał/a:

Kaszojad wp🤬lił się wprost pod busa. To ojca za karę powinni wysłać na front ukraiński.

Powinni obu wysłać na mięsny szturm , agówniaka dobić. To mały kacap, nic dobrego z niego nie wyrośnie
Zgłoś
aimiejego440i4 2025-06-24, 15:52
sie k🤬a kaszojada na smyczy trzyma patusie zaj🤬y
Zgłoś
mun66 2025-06-24, 17:21
Jakies dziwne to prawo w rosji. Kierowca nie popełnił żadnego błędu. Koleś od hulajnogi powinien mieć sprawę karną.
Zgłoś
mocnymarcin5 2025-06-24, 19:12
Dzieciaki coraz słabsze. Jak byłem w jego wieku to mnie też samochód tak delikatnie trącił, to nie miałem nawet zadrapania.

podpis użytkownika

Lewactwo to faszyści
Zgłoś
Fortnite 2025-06-24, 20:17
OpenStreetMaps napisał/a:

Wina kierowcy zerowa. To mały gnojek powinien dostać od ojca poprawkę a kierowca odszkodowanie za niesłuszne pobicie.

a to jest coś takiego jak słuszne pobicie za które się nie dostaje odszkodowania?
Zgłoś
OpenStreetMaps 2025-06-24, 21:04 1
Fortnite napisał/a:

a to jest coś takiego jak słuszne pobicie za które się nie dostaje odszkodowania?

TAK sadistic.pl/dobra-nauczka-vt319054.htm

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
Fortnite 2025-06-25, 20:32 1
OpenStreetMaps napisał/a:

TAK

zwracam honor
Zgłoś