Będzie mógł wyrok więzienia zamienić na opcję "wyzionę ducha na froncie"
A czemu typ fika do kierowcy?
Gówniak beztrosko wybiegł, zresztą zachęcany przez uczynnego tatkę, jak mniemam...
Gówniak beztrosko wybiegł, zresztą zachęcany przez uczynnego tatkę, jak mniemam...
Kaszojad wp🤬lił się wprost pod busa. To ojca za karę powinni wysłać na front ukraiński.
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Wina kierowcy zerowa. To mały gnojek powinien dostać od ojca poprawkę a kierowca odszkodowanie za niesłuszne pobicie.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Jaki kraj takie prawo.
Kierowca powinien dostać zarzut tylko za prowadzenie bez uprawnień.
Rodzic kare za brak opieki.
Kierowca powinien dostać zarzut tylko za prowadzenie bez uprawnień.
Rodzic kare za brak opieki.
Qdłaty napisał/a:
chociaż dobrze że nie pił
Nie byłbym taki pewien.Oni rodzą się i zdychają naj🤬i.To tak oczywiste w tym kraju, że nie ma sensu tego ujmować w opisach wypadków...😁
Ale k🤬a kacap zawsze będzie kacapem. C🤬j z dzieckiem, ważne żeby komuś wp🤬lić.
Qdłaty napisał/a:
A bym jednak gówniaka skontrolowała. Kierowcę i tatusia hulajnogistę nie ma po co, nikt nie przedstawił podejrzeń jakoby uchybili obyczajom.Piesi tylko problemy robią, chociaż dobrze że nie pił
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
JoSeed napisał/a:
A czemu typ fika do kierowcy?
Bo ma odpieluszkowe zapalenie opon mózgowych