To własnie alegoria amerykanskiego snu - życie pomiędzy burgeram a p🤬leniem głupot przebiega w rytmie wzajemnego mówienia sobie ju kendó łyt
podpis użytkownika
J🤬 k🤬y
Ciekawe czy prędzej dobrze ubezpieczyła tatę, a to by tłumaczyło sytuację co nie zmienia faktu, że hamburgery to j🤬e debile.
podpis użytkownika

@up 321
Nie zapominaj, że masz chlopaka.
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
stracona minuta zycia, nie ogladac.
i takie gowno juz trafia na glowna?
i takie gowno juz trafia na glowna?
Mam vr i można się wystraszyć więc zanim coś powiecie proponuję kupić i zagrać bo fajna sprawa, chyba że komentują biedaki których nie stać na tą fajna zabawke i żal dupsko ściska

Driver19cm napisał/a:
@up 321
podobno sie rozstaliscie? mowil mi tak wczoraj zanim go wydymalem
Danielitto napisał/a:
Mam vr i można się wystraszyć więc zanim coś powiecie proponuję kupić i zagrać bo fajna sprawa, chyba że komentują biedaki których nie stać na tą fajna zabawke i żal dupsko ściska
dokladnie, sam indexa mialem i CI ktorzy mowia ze aktorstwo to pewnie wlasnie tylko takie filmiki mieli a nie uzywali.
Danielitto napisał/a:
nie zesraj sie rockefeller, nikomu nie chodzi o to, ze nie fajna sprawa, lecz o to, ze to k🤬a nie kwejk...