Prezentacja prześmiewczości Macieja Stuhra obnażającego trywialność wszelakiej maści jutuberów i blogerów. Pastisz wszechobecnej prymitywności kulturalnej zalewającej internet niczym fala przybojowa wdzierająca się chybcikiem na plażę.
Jak mówi stare chińskie przysłowie: "Nie jest ważny temat, ni jego prezentacja, jeżeli wychodzi z tego marna atrakcja".
Konto usunięte
2016-09-27, 10:51
Maciej Szczur.
Świetny jest

portal nie ten, ale młody jest już prawie tak zacny jak stary.
Konto usunięte
2016-09-27, 11:09
ściąga od mariana
Dobre! Ale tytuł "Pompon XZ" niepotrzebnie maksymalnie zniechęca do odpalenia
Świetny człowiek, nie ma to jak twory ludzi inteligentnych.
@sirapacz
On jest fajny tylko jak gra. Współpracowałem z tym z🤬bem, prowadził konferencję dla firmy w której pracuję. Srał na zwykłych szarych pracowników, a normalnie rozmawiał tylko z prezesami. To jest zarozumiały k🤬s i bufon. Wiecie co ogólnie zj🤬ego jest z aktorami...że ciągle grają i zwykły człowiek nie ma szans żeby naprawdę ich poznać.
Przychodzi stary Stuhr do restauracji i zamawia krewetki. Wiecie co dostał?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Raka.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
wwwj
2016-09-27, 18:13
Nie wiem dlaczego, ale mnie wk🤬ia.
Konto usunięte
2016-09-27, 19:58
C🤬j mu w dupe!
No i k🤬a mam dylemat... Dałbym piwo za wrzucenie na sadolowego serwera, bo oglądając nie nabijamy mu wyświetleń. Zaś z drugiej strony, dać piwo za suchy występ Stuhra? No nie bardzo.
podpis użytkownika
Some say the end is near.
Some say we'll see Armageddon soon.
Cancer is cancer and cancer is Stuhr
Konto usunięte
2016-09-27, 21:10
aż się specjalnie zalogowałem, żeby napisać, że strasznie mnie wk🤬ia ten sztur
I tak teraz ktoś zarabia w marketingu, to się nazywa reklama. Sony zainwestowało miliony w kampanię, zyskując rozgłos w social mediach, oszczędzając przy tym jeszcze większą kasę. Nie żebym miał coś do reklam, kryptoreklam, czy ludzi biorą w nich udział. Aczkolwiek tyle ogarniętych tu ludzi, którzy sami używają adblocków i innych, a jednak ta sama osoba wrzuci reklamę nowego smartfona nawet o tym nie wiedząc.
Rogaty Szczur. Niby taki cwany a nie domyślił się że mu żonę dymali.