Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
Pomylił auto z garażem
Piotruś • 2010-05-19, 2:44
Cytat:

The Honda rider was traveling at such a “very high speed”, his reaction time was not sufficient enough to avoid this accident.

Swedish Police estimate a speed of ~250 KM/h (for the U.S. folks, that’s 155mph) before the bike hit the slow moving car side-on at an intersection. At that speed, they predicted that the rider’s reaction time (once the vehicle came into view) wasn’t sufficient enough for him to even apply the brakes.

The car had two passengers and the bike rider was found INSIDE the car with them. The Volkswagen actually flipped over from the force of impact and landed 3m (10 feet) from where the collision took place.

All three involved (two in car and rider) were killed instantly.

Zgłoś
konto usunięte 2010-05-19, 8:58
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Styku 2010-05-19, 11:28
Zasada zachowania pędu. Fizyka bywa okrutna
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-19, 11:36
mogli go nie gonić....a tak...3 trupy,prawie na pół przeciał...
takm poza tym stare to jest,mimo to makabra...
gdzies po necie krażą fotki czarnego peugeota i żółtego motocykla w podobnym zderzeniu i tez makabra...
Zgłoś
szefooo 2010-05-19, 13:06
A tam makabra od razu.
Przytulne kotki i jeże to jest makabra.
Zgłoś
pozeracz_kotow 2010-05-19, 13:19
Często tak mam jak ten koleś :/
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-19, 16:31
motocykle są wszędzie; tu dosłownie
Zgłoś
Boober77 2010-05-19, 21:17
No cóż, tych to nawet dawcami nie można nazwać. Wszystko tak przemielone, że nic na odzysk nie pójdzie. Co utwierdza mnie tylkow przekonaniu, że razem z dowodem rejestracyjnym japońskiej szlifierkowiertarki czy innego włoskiego przecinaka powinni dawać kartę dawcy.
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-20, 0:51
co to za honda?
Zgłoś
no-vember 2010-05-20, 16:56
@putin
VFR
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-21, 0:27
oj coś mi to nie wygląda na żadną vfr-ę
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem