📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:54
beeveer napisał/a:
Braun gra na nerwach.heh, a na początku filmu pierwsza myśl.. braun gra na czymś?
beeveer napisał/a:
heh, a na początku filmu pierwsza myśl.. braun gra na czymś?
Na Braunie gra ruska propaganda.
MartinNBT napisał/a:
A przez niego, ilu ludzi się teraz spóźni 😑
Miał wybór albo spóźni się on o kilka godzin albo inni. A to że inni zawsze będą mieć Cię w dupie poza rodziną* to wybór prosty.
Pisanie ze braun to ruska onuca to szczyt ignorancji i chamstwa, nie macie zadnych hamulcow
Taniej by go wyszło awaryjnie otworzyć drzwi niż wybijać szybę, ale co ja tam wiem.
human331 napisał/a:
Pisanie ze braun to ruska onuca to szczyt ignorancji i chamstwa, nie macie zadnych hamulcow
Wystarczy napisać, że debil. Po co ttworzyć jakieś wymyślne epitety? Tylko debil dojdzie do wniosku, że ktoś jest ruską onucą, gdy podważy jakąkolwiek ukraińską tezę. A że w kraju u nas takich Ci mnogo, to co poradzisz.
human331 napisał/a:
darayavahus napisał/a:
To czemu jeździ do Moskwy po wskazówki?Wystarczy napisać, że debil. Po co ttworzyć jakieś wymyślne epitety? Tylko debil dojdzie do wniosku, że ktoś jest ruską onucą, gdy podważy jakąkolwiek ukraińską tezę. A że w kraju u nas takich Ci mnogo, to co poradzisz.
majeńka napisał/a:
To czemu ?
Skąd wiesz po co tam jeździli? 7 lat temu. To trochę jednak DAWNO.
Tusk się z Putinem obściskiwał, więc od razu zakładamy, że mają te same poglądy i że sobie często słodzą przez telefon?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie