Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:07
pomyłka
smietanator • 2012-09-18, 17:33
Nie znalazłem tego po tagach. Kawał ktory opowiedział mi dziś dziadek.

Romantyczna kolacja w restauracji.
Mąż musiał wyjsc za potrzebą, kiedy go nie było do jego żony podchodzi mężczyzna i proponuje seks za pieniądze. Kobieta bardzo oburzona odmawia, a mężczyzna idzie do baru. Po powrocie męża z toalety opowiada że tamten facet przy barze proponował jej seks i oczekuje że mąż nie zostawi tego bez konsekwencji.
Rozjuszony udaje sie w strone baru, krzycząc i wymac🤬jąc rękoma. Po chwili jednak robi sie spokojny. Mąż w ramach przeprosin za niepotrzebną awanturę stawia facetowi wódke, żegnajac się z nim w przyjacielski sposob i wraca do stolika.
Żona: co to mialo być ? on mnie znieważa a Ty stawiasz mu wódke?
Mąż: kochanie, tu doszło do nieporozumienia, wyjasnilismy sobie wszystko, ten pan poprostu myslał ze jestes k🤬ą.
Zgłoś
Mr.Drwalu 2012-09-18, 17:42 3
Yhym Ale masz fajnego dziadka, który opowiada ci kawały Ja znam jednego dziadka od kawałów... dziadek google
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-18, 17:46 5
Opowiedzialem dziewczynie, nie spodobal jej sie.
Ja jednak piwko postawie. ;]
Zgłoś
bezimienny90 2012-09-18, 19:26
@up ja nie popełnię Twojego błędu a browar też leci!
Zgłoś
Bardok 2012-09-18, 23:49 4
Czas porozmawiać z dziadkiem o eutanazji.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-18, 23:51 56
to na Gornym Slasku, dziadkowie opowiadaja (po slasku) inne kawaly.

Wnuk zapytał dziadka:
- Dziadku, gdzie są najlepsze dla faceta wakacje?
- W Moskwie! – odpowiada dziadek.
- Jak to – w Moskwie? Dlaczego?
- Słuchaj… Wchodzisz do sklepu, bierzesz, co chcesz, wychodzisz i nic ci nie robią. Idziesz sobie ulicą, widzisz typa, który ci się nie podoba, podchodzisz, lejesz go po pysku i nic ci nie robią. Chcesz sobie pociupciać, to wyrywasz panienkę, robisz, co trzeba, nawet na ławce i nic ci nie robią.
Wnuk kupił bilet do Moskwy i pojechał. Wszedł do sklepu, wziął, co chciał, wyszedł, oklepała go ochrona. Wkurzony szedł ulicą, zobaczył jakiegoś typa i postanowił mu przywalić, ale tak się stało, że to typ oklepał jego. Szedł cały poobijany i myślał: może z panną mi się uda. Zobaczył panienkę, zaciągnął ją w krzaki, zrobił, co trzeba, ale dorwali go gliniarze, wsadzili na dołek i spuścili lanie. Pobity wrócił do domu i mówi do dziadka:
- Ale żeś mnie, dziadek, w kanał wpuścił. No niby w tej Moskwie to tak zajebiście ma być? Wszedłem do sklepu, wziąłem, co chciałem i jakieś karki z ochrony mnie oklepały. Chciałem wlać typowi, to mnie oprawił z kumplami. Stuknąłem panienkę i też mnie na dołku pobili.
A dziadek na to wszystko:
- A z kim byłeś?
- No z Orbisem.
- No widzisz, a ja z Wehrmachtem
Zgłoś
Ronoaro 2012-09-18, 23:57 5
Up kawał fajny, aż się szarpne i postawie piwo.

Tylko jedna uwaga, Niemcy nigdy nie zdobyli Moskwy zostali zatrzymani jakieś 50 km przed. Mały szczegół.
Zgłoś
makabrax 2012-09-19, 0:04 1
@up
dokładnie, jedyną armią która zajeła Moskwę byli Polacy w 1610
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-19, 0:28 4
@up, nie prawda. W 1812 zajęli ją również Francuzi. Natomiast my zajmowaliśmy ją 3 razy, w 1606, 1610 i właśnie wraz z armią Napoleona w 1812. Pzdr.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-19, 9:20 2
pytałeś dziadka jak babcie poznal?
Zgłoś
djpolb 2012-09-19, 9:56 3
slonzok napisał/a:

to na Gornym Slasku, dziadkowie opowiadaja (po slasku) inne kawaly.

Wnuk zapytał dziadka:
- Dziadku, gdzie są najlepsze dla faceta wakacje?
- W Moskwie! – odpowiada dziadek.
- Jak to – w Moskwie? Dlaczego?
- Słuchaj… Wchodzisz do sklepu, bierzesz, co chcesz, wychodzisz i nic ci nie robią. Idziesz sobie ulicą, widzisz typa, który ci się nie podoba, podchodzisz, lejesz go po pysku i nic ci nie robią. Chcesz sobie pociupciać, to wyrywasz panienkę, robisz, co trzeba, nawet na ławce i nic ci nie robią.
Wnuk kupił bilet do Moskwy i pojechał. Wszedł do sklepu, wziął, co chciał, wyszedł, oklepała go ochrona. Wkurzony szedł ulicą, zobaczył jakiegoś typa i postanowił mu przywalić, ale tak się stało, że to typ oklepał jego. Szedł cały poobijany i myślał: może z panną mi się uda. Zobaczył panienkę, zaciągnął ją w krzaki, zrobił, co trzeba, ale dorwali go gliniarze, wsadzili na dołek i spuścili lanie. Pobity wrócił do domu i mówi do dziadka:
- Ale żeś mnie, dziadek, w kanał wpuścił. No niby w tej Moskwie to tak zajebiście ma być? Wszedłem do sklepu, wziąłem, co chciałem i jakieś karki z ochrony mnie oklepały. Chciałem wlać typowi, to mnie oprawił z kumplami. Stuknąłem panienkę i też mnie na dołku pobili.
A dziadek na to wszystko:
- A z kim byłeś?
- No z Orbisem.
- No widzisz, a ja z Wehrmachtem

Kawał powinien się zaczynać w ten sposób:

Młody Donald Tusk pyta dziadka....

BTW Niemcy nie weszli do Moskwy
Zgłoś
kokos19 2012-09-19, 11:34 1
@makabraxowi pewnie chodziło o to, że nikomu prócz Polakom nie udało się zdobyć stolicy Rosji ( czy to carskiej czy komunistycznej), co prawda Napoleon zdobył Moskwę, ale w tamtym czasie stolicą był Petersburg. Ta czy sieka Polacy rządzą.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-19, 11:49
w koncu dobry kawał na sadolu
Zgłoś
CzłowiekDepresja 2012-09-19, 13:10
Twój dziadek zerżnął dowcip z fb
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-19, 14:50
Fajnie że masz dziadka, ja miałem 7 lat jak mi zmarł. A tyle mądrości życiowej bym się nauczył..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem