Polska rzeczywistosć:
1/10 pochwali pomysł na biznes
9/10 bedzie sie zastanawiać jak to się stalo, ze jeszcze żaden urzednik im tego nie zamknał
Stwórca napisał/a:
Wpadaj do mnie, op🤬lisz lepszą kiełbase i to za darmo.
Alboś pedał wszeteczny, albo desperat skończony.
maciukrk napisał/a:
Wole naj🤬y isc, czolgac sie pod hale na taka kielbaske z rynku niz wydawac pieniadze w arabskim kebabie!! AMEN !
W Polsce kebaby robią Egipcjanie nie Araby ani Turasy
maciukrk napisał/a:
Wole naj🤬y isc, czolgac sie pod hale na taka kielbaske z rynku niz wydawac pieniadze w arabskim kebabie!! AMEN !
W Polsce kebaby robią Egipcjanie nie Araby ani Turasy
Właściciele sprzedają od ćwierć wieku te kiełbaski ale nie pod Halą targową. Wcześniej w latach 90 tych sprzedawali na Pawiej. To były takie szemrane okolice. Warszawska, Pawia, Worcela. To taki plac pigal w Krakowie. Pamiętam było dużo k🤬ów, czarnych mercedesów i bar Magda. W nocy zawszę po j🤬iu i piciu każdy chciał sobie pojeść i stąd ci goście przetrwali zmiany ustrojowe i przetrwają i trzecia wojnę światową. Tego im życzę bo kiełbachy mają na prawdę dobre. Chociaż ostatno obczaiłem podobne przy porcie lotniczym na Balicach. Przy starej giełdzie samochodowej. Polecam.
ten przy balicach to ma nawet toitoja, ale nieprzyjemny koleś tam jest
Za polskich przedsiębiorców nie związanych układami z nomenklaturą zawsze piwko.
Ps. 3:10 - koleś ma niezłego perka do ochrony przed obrażeniami od ognia
maciukrk napisał/a:
To masz piwko do kiełbaski i smacznego
Miałem okazję jeść tam i jest zajebista kiełbacha
Przyjdzie miły Pan urzędnik zapłacą 5000zł kary i wrócą na taxówki. Pisząc to aż mi łezka do oka napłynęła bo przypomniałem sobie jak ja kocham ten kraj i jak on mnie kocha
podpis użytkownika
Brak dowodu na nieistnienie boga nie jest dowodem na jego istnienie.
Konto usunięte
2014-12-29, 20:11
@fiattt widzisz w takiej sytuacji daję się w łape i się odp🤬la
Jak zwyczajnie nie lubię pieczonej kiełby, tak po tym filmiku op🤬liłbym z taką bułą.
Ja tam zapiekanki z okrąglaka uwielbiam i zawsze chętnie zjem <3
Konto usunięte
2014-12-30, 10:58
W Krakowie jest sporo miejsc, gdzie można dobrze zjeść. Raczej nie zalicze do nich kiełby z nyski niestety ale jest w niej pewna "legendarność".
Konto usunięte
2014-12-30, 17:59
Jadłem. Szczerze polecam! Coś pięknego!
Wcześniej były na Pawiej, potem za Matecznym, więc niech ten pan nie p🤬li.