Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
WujekMajkel 2020-11-02, 16:23 12
Tacy koledzy to skarb... Dlatego przydałoby się ich zakopać.
Zgłoś
Pralpunkt 2020-11-02, 16:38 6
Jaki k🤬s, uderzenie może spowodować uszkodzenie dysku i wogole okolic kręgosłupa
H🤬j im w dupę bo to nawet nie było zabawne
Zgłoś
baronturbina 2020-11-02, 16:42 2
Pralpunkt napisał/a:

Jaki k🤬s, uderzenie może spowodować uszkodzenie dysku i wogole okolic kręgosłupa
H🤬j im w dupę bo to nawet nie było zabawne

A weź nie przesadzaj. Selekcja naturalna musi mieć miejsce także wśród bogaczy.
Zgłoś
BolekMaku 2020-11-02, 16:48
Ci j🤬i golfiści są gorsi niż pedalarze i motop🤬deczki razem wźęte co nie puszkarze? Zawsze k🤬a przeszkadzają w jeździe na 4 kółkach nieomylnym tychże wielośladów.
Zgłoś
Pralpunkt 2020-11-02, 17:45
baronturbina napisał/a:

A weź nie przesadzaj. Selekcja naturalna musi mieć miejsce także wśród bogaczy.

Ale selekcja Naturalna to chyba jak ktoś sam się odjebie wtedy nie mam nic przeciwko
Zgłoś
ozesz_kurnasz 2020-11-02, 19:16 14
Zgłoś
Kamil3l 2020-11-02, 19:35 1
BolekMaku napisał/a:

Ci j🤬i golfiści są gorsi niż pedalarze i motop🤬deczki razem wźęte co nie puszkarze? Zawsze k🤬a przeszkadzają w jeździe na 4 kółkach nieomylnym tychże wielośladów.

Dupa boli?
Zgłoś
KebabRemover 2020-11-02, 19:53 1
Pralpunkt napisał/a:

Ale selekcja Naturalna to chyba jak ktoś sam się odjebie wtedy nie mam nic przeciwko

przeciez zadaje sie z takimi k🤬ami to powinien wiedziec ze to k🤬y bez zasad i dla smiechu kiedys moga go okaleczyc do konca zycia, dobieranie znajomych tez zalicza sie do selekcji naturalnej. trzeba ostroznie ich dobierac dlatego nie ratujcie nigdy kobiet co ich facet bije bo to znaczy ze to tez k🤬y nic nie warte nie szanujace siebie samych skoro wiedzialy jaki jest facet a dalej z takim siedza i jak taka zajebie to nie oplakujcie bo k🤬isko wiedzialo na co sie pisze, to tez element selekcji naturalnej, dobierasz sie w pare lub z przyjaciolmi ktorzy sa smieciami genetycznymi i doprowadzaja do twojej smierci to tez selekcja naturalna jak najbardziej
Zgłoś
Gamonn1 2020-11-03, 11:33
A ja głupi myślałem, że te ich Meleksy są elektryczne XD
Przecież to jest USA, tam nawet sokowirówki są spalinowe.
Zgłoś