Po co brać kredyt mieszkaniowy na 25 lat, skoro można ukraść wielokrotnie więcej i odsiedzieć 7?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I zwrócić to co się ukradło, zostając z niczym.
konto usunięte
2012-11-10, 13:04
Heh 25 lat na wolce albo 7 lat pod celą 4,5 x 4,5 .... Pomyśl jak coś piszesz...
konto usunięte
2012-11-10, 13:50
zbudowałem dwa domy bez kredytu - kraść to trzeba umieć (i mieć możliwości)
F1le
2012-11-10, 17:12
Nie głupie, jeść dadzą, spać pozwolą, telewizorek jest można oglądać sobie, na spacerniak puszczą, trenować na siłowni polowej można - a to wszystko za pieniądze podatników, po prostu żyć nie umierać. Trzeba tylko uważać na bolca w więzieniu :/
konto usunięte
2012-11-10, 17:12
Raczy pan żartować, panie Plichta.
konto usunięte
2012-11-10, 17:14
Wiezienie to raczej nie sanatorium.
jacek197 napisał/a:
zbudowałem dwa domy bez kredytu - kraść to trzeba umieć (i mieć możliwości)
domek z kart albo zapałek się nie liczy
bo pieniędzy się nie kradnie, kradnie się umysły i materiały a pieniądze same na konto wchodzą
konto usunięte
2012-11-10, 18:21
Tak to można było by zrobić w Norwegii.
konto usunięte
2012-11-10, 19:40
Pomysł przedni, ale jest pewien problem. Podczas spłaty kredytu żaden facet nie zrobi ci z dupy garażu(więzienie to nie sanatorium).
@ jacek197 - zbudowałem dwa domy bez kredytu - kraść to trzeba umieć (i mieć możliwości)
Gdzie Ty tyle lini elektrycznej zwinąłeś?