📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu

W każdej Dacii leżą takie plecaki i torebki.
PS: ze wszystkich rzeczy, które się nie wydarzyły, ta jest najbardziej prawdziwa.
PS: ze wszystkich rzeczy, które się nie wydarzyły, ta jest najbardziej prawdziwa.
Jacson napisał/a:
Sadole nabierają się na taką ustafkę?
Bo to świadoma społeczność, zaraz po wykopkach

JoSeed napisał/a:
W przedwojennej Warszawie były szkoły które kształciły w tym zawodzie. Oczywiście bez budynków i papierologii, ale mieli kadrę nauczycielską i różne przedmioty...Raczej myslalam o wykształceniu, kształtowaniu umiejętności, takie tam...
trawa napisał/a:
Czemu fejk? Bo nagrywający wolał wysłać to na TikToka a nie na policję?Fejk tak oczywisty jak to że Edward Gierek też była kobietą.
I zaraz mi będziesz mówić że Kopernik była facetem...
trawa napisał/a:
Fejk tak oczywisty jak to że Edward Gierek też była kobietą.
Edwarda Gierek , identyfikowała się jako mężczyzna , zmieniła imię i tak zostało .. Edward...
Ustawione przecież to jest. Raz na kamerę spojrzała, drugi raz też, ale film ucięty z przemyśleniem.
StaryElmo napisał/a:
Ustawka. Każdy, w miarę inteligentny człowiek, po lekkim opuszczeniu szyby, opuścił ją dalej, wkładając palce w otwór zamiast męczyć się przyssawką.
Palce zostawiają odciski.
Ekspert.
lixace napisał/a:
Palce zostawiają odciski.
Ekspert.
I tak ją na końcu dotknęła więc mogła szybciej rękoma sobie pomóc. Też większość filmu myślałam, że robi to cały czas tą przepychaczką bo odcisków nie chce zostawić. A na końcu stwierdziłam, że jest po prostu głupia 🤷
Połamać giry lub deskoterapia i powinno zadziałać na innych podobnego pokroju myślenia
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie