pitarturbull1987 napisał/a:
idz z tym na WP albo ONET ciemniaku
nie

Polak potrafi:D
jak pracowalem w niemczech( bylem jedynym polakiem w firmie) to kierownik kazal zabrac mi na inna budowe drabine ze soba.... gdy mu powiedzialem ze nie wiem gdzie mamy drabine stwierdzil zebym nie p🤬lil bo jestem Polakiem i dam rade... jaka radosc byla w ich oczach jak za 5 minut bylem z drabina:D
jak pracowalem w niemczech( bylem jedynym polakiem w firmie) to kierownik kazal zabrac mi na inna budowe drabine ze soba.... gdy mu powiedzialem ze nie wiem gdzie mamy drabine stwierdzil zebym nie p🤬lil bo jestem Polakiem i dam rade... jaka radosc byla w ich oczach jak za 5 minut bylem z drabina:D
tylko co poszło nie tak?
*sypki drift po blacie*

podpis użytkownika
plotę bzdury*sypki drift po blacie*
To mniej więcej ludzie pokroju takich co mi w tym roku oj🤬i budowę. Nakradli na blisko pół miliona przez kilka miesięcy z okolicznych miejscowości i trzymali u siebie na wiosce na podwórku. Całe szczęście ich jebnęli i odzyskałem 90% tego co straciłem. Jestem za karą uj🤬ia rąk w nadgarstkach każdemu j🤬emu złodziejowi.
matasusek napisał/a:
Polak potrafi:D
Odsyłam do podpisu

podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
kiedyś pod marcpolem zaczepił mnie żul, powiedział, że potrzebuje kasy, bo wlaśnie wyszedł z więzienia. Siedział za kradzież pieniędzy z bankomatu-pytam się jak on to zrobił/myślałem, że jakieś lewe karty itd/ a on że normalnie podjechał z kolegą autem z przyczepą, bankomat wyrwali ze ściany i załadowali na pakę.