witam ostatnio pojawiły się zdjęcia konwojów wozów opancerzonych na terenie kraju a bardziej przy wschodniej granicy,dzisiaj mój znajomy jadąc przez węgorzewo zobaczył taki oto widok zmierzały one w stronę północno-wschodniej granicy są to Armatohaubice wz. 1977 Dana jeśli ktoś uważa że to fotoszop albo że inny kraj bo tablice dziwne(tak jak ja) proszę bardzo tutaj jest stronka tablice i tutaj trochę info zapodane przez wikipedie zdjęcie zrobione około godziny 16,z tego co można się domyślić to odpowiedz władz polskich na "manewry" w obwodzie kaliningradzkim link , mam nadzieje że to tylko pokaz siły Putina bo może być nie ciekawie
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2014-03-04, 2:30
konto usunięte
2014-03-04, 9:10
w 39 tez do ostatniej chwili nikt nie wierzył że wojna bedzie
widzę, że moja ironia z Black Hawkiem nie została załapana. Jestem z Mielca i już nie raz widziałem tą maszyne nad miastem lub na lotnisku
Taa... Zmierzały w stronę granicy? Zmierzały do jednostki wojskowej, ruch w Węgorzewie wstrzymany zanim wszystkie nie wjechały na teren JW. Chyba z 20, minut stałem w korku...
konto usunięte
2014-03-04, 10:18
konto usunięte
2014-03-04, 12:05
Po Szczecinie, też takie jeżdżą. Czyżby odrodzenie paktu Ribbentrop-Mołotow?
konto usunięte
2014-03-04, 12:41
jestem z mazur i czesto jezdze trasą olsztyn mragowo gizycko gołdap. nigdy wczesniej mi sie nie zdarzyło abym w kazdym z tych miast widzial tyle wojsk na ulicach
Pajero 3.2 DID Dakar Edition 2004 rok produkcji. Wersja long. Zgadza się?
konto usunięte
2014-03-04, 17:08
mateuszhnr
w Polsce nie wierzyli, na zachodzie o tym wiedzieli.