Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:53
witam ostatnio pojawiły się zdjęcia konwojów wozów opancerzonych na terenie kraju a bardziej przy wschodniej granicy,dzisiaj mój znajomy jadąc przez węgorzewo zobaczył taki oto widok
zmierzały one w stronę północno-wschodniej granicy są to Armatohaubice wz. 1977 Dana jeśli ktoś uważa że to fotoszop albo że inny kraj bo tablice dziwne(tak jak ja) proszę bardzo tutaj jest stronka tablice i tutaj trochę info zapodane przez wikipedie zdjęcie zrobione około godziny 16,z tego co można się domyślić to odpowiedz władz polskich na "manewry" w obwodzie kaliningradzkim link , mam nadzieje że to tylko pokaz siły Putina bo może być nie ciekawie
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-03, 21:08 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ulifont 2014-03-03, 21:09 1
coś się dzieje przynajmniej, ale tymi rzęchami nie zrobimy zbytniego wrażenia.
Zgłoś
Wojtass84 2014-03-03, 21:10 3
Dobrze że nie uległy awarii i nie zatarasowały drogi. Oczywiście żartuję.
Zgłoś
Machol 2014-03-03, 21:11 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-03, 21:13 87
Nie wiem co w tym dziwnego, obok mojego domu dwa razy dziennie przejeżdża 4-20 armatohaubic (1 Mazurski Pułk Artylerii), jadą na poligon ze 20 km dalej, zresztą też jest to w stronę Rosji... Mam im cykać codziennie fotki i robić zamieszanie? Nie mam nic do autora, tylko mówię po prostu, że to że sobie wojsko jeździ wcale nie musi oznaczać że coś się dzieje.
Zgłoś
saves 2014-03-03, 21:14 5
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-03, 21:14 4
Zgłoś
matiskate 2014-03-03, 21:19
Cieplej się robi - poniedziałek, sezon manewrów otwarty. Nie byłem w MONie nie wiem gdzie są poligony ale czytałem komentarz gościa bardziej ogarniętego w temacie dokładnie podawał gdzie kto jedzie. Dany to pewnie z albo do Drawska.
Zgłoś
Wojtass84 2014-03-03, 21:20 38
Zgłoś
gaznik 2014-03-03, 21:23 3
Już wyjaśniam te wszystkie ruchy, wojska kierują się na poligon w Drawsku.
Niepotrzebnie siejecie panikę, zwykłe manewry i szkolenia.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-03, 21:27 26
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-03, 21:30 3
Marzec to okres poligonów zazwyczaj - biorąc pod uwagę ostatnie dobre warunki pogodowe w całej Polsce "Otworzył się sezon szkoleń poligonowych"
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-03, 21:33 2
Jechali po prostu na zlot zabytkowych pojazdów wojskowych.
Zgłoś
kwasix 2014-03-03, 21:49 3
To SA rutynowe ćwiczenia..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem