👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
polactfwo w komentaszah
wiem że to nie sen przynajmniej bo mój mózg nie wymyślił by takich idiotycznych komentów nawet we śnie

Hans-Kloss napisał/a:
Wystarczy mi tylko twój adres .
Hans-Kloss napisał/a:quot;]Wystarczy mi tylko twój adres .
spoko Hans, tylko nie podniecaj się zanadto,
bo sperma uszami ci wywali
ps, twoj adres też łatwo można zdobyć, tak jak każdego który tu pisze, ale po prostu, mi nie zależy
notak napisał/a:
Hans-Kloss napisał/a:Wystarczy mi tylko twój adres .
spoko Hans, tylko nie podniecaj się zanadto,
bo sperma uszami ci wywali
ps, twoj adres też łatwo zobaczyć
Bez obaw ..wystrzelę Ci prosto do mordy ty ortodoksyjny pedale .
![]()
Anosa20 napisał/a:
A ja bym ci chętnie pałę wsadziła we wszystkie otwory ciała.
Nie rób nadziei

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie