👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ybać_pis_forever_ziomek napisał/a:
byłem bity za 1x blanta CHWDP
gówniarz spod trzepaka byłeś, jesteś i będziesz. taka mentalność.

Ja się zastanawiam co im daje to rzucanie się i wyrywanie policji? Jak mnie zgarniali to posłuchałam co mają do powiedzenia i posadziłam dupę w radiowozie. Nawet nie musieli siły i kajdanek używać.
oni na nas mówią "gorole" , a wy yebane hanysy potomkowie gebelsa yebcie sie do waszego chasioka,,,,,,,, będzie bitwa o polski jęayk------ półnos vs południe (szwaby)

Daniel01 napisał/a:
oni na nas mówią "gorole" , a wy yebane hanysy potomkowie gebelsa yebcie sie do waszego chasioka,,,,,,,, będzie bitwa o polski jęayk------ półnos vs południe (szwaby)
Du kannst jeden Mülleimer für mich reinigen. Du bist so ein "Gorol", wie ich ein Versuchskaninchen bin. Weder das Schwein noch das Meerschweinchen
MisiaXD napisał/a:
Sadistic pierwsza strona popierającą milicję.
nie popieramy psiarni a jesteśmy przeciwko społecznemu robactwu ale ty nie widzisz pewnie tej różnicy

MisiaXD,
W dupie byłeś i gówno widziałeś halmanie
i nie odpisuj no bo znów niepotrzebnie Mnie lub Ciebie z banują
3m się
Halman napisał/a:
gówniarz spod trzepaka byłeś, jesteś i będziesz. taka mentalność.
W dupie byłeś i gówno widziałeś halmanie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie