Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KebabRemover 2021-08-15, 3:33 33
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PoProstuNIKT 2021-08-15, 3:35 51
nie mogli ich od razu zastrzelić?
Zgłoś
Tryper 2021-08-15, 3:54 16
Klony takich ze Śląska widzę za granicą.
Zgłoś
Yena 2021-08-15, 4:27 22
Ale patola.
Zgłoś
CzerstWybut 2021-08-15, 4:30 37
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2021-08-15, 5:50 8
Zgłoś
Halman 2021-08-15, 5:55 74
Ybać_pis_forever_ziomek napisał/a:

byłem bity za 1x blanta CHWDP

gówniarz spod trzepaka byłeś, jesteś i będziesz. taka mentalność.
Zgłoś
konto usunięte 2021-08-15, 6:18 41
Ja się zastanawiam co im daje to rzucanie się i wyrywanie policji? Jak mnie zgarniali to posłuchałam co mają do powiedzenia i posadziłam dupę w radiowozie. Nawet nie musieli siły i kajdanek używać.
Zgłoś
Daniel01 2021-08-15, 6:22 10
oni na nas mówią "gorole" , a wy yebane hanysy potomkowie gebelsa yebcie sie do waszego chasioka,,,,,,,, będzie bitwa o polski jęayk------ półnos vs południe (szwaby)
Zgłoś
konto usunięte 2021-08-15, 6:44 4
Daniel01 napisał/a:

oni na nas mówią "gorole" , a wy yebane hanysy potomkowie gebelsa yebcie sie do waszego chasioka,,,,,,,, będzie bitwa o polski jęayk------ półnos vs południe (szwaby)

Du kannst jeden Mülleimer für mich reinigen. Du bist so ein "Gorol", wie ich ein Versuchskaninchen bin. Weder das Schwein noch das Meerschweinchen
Zgłoś
MisiaXD 2021-08-15, 6:49 4
Zgłoś
Halman 2021-08-15, 7:17 111
MisiaXD napisał/a:

Sadistic pierwsza strona popierającą milicję.

nie popieramy psiarni a jesteśmy przeciwko społecznemu robactwu ale ty nie widzisz pewnie tej różnicy
Zgłoś
konto usunięte 2021-08-15, 7:43 1
MisiaXD,

Halman napisał/a:

gówniarz spod trzepaka byłeś, jesteś i będziesz. taka mentalność.

W dupie byłeś i gówno widziałeś halmanie i nie odpisuj no bo znów niepotrzebnie Mnie lub Ciebie z banują

3m się
Zgłoś
notak 2021-08-15, 7:53 36
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem