Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Janko 2024-12-14, 23:59 1
J🤬a zwierzyna
Zgłoś
Kroki71 2024-12-15, 0:27 1
Powinni tę czarną k🤬ę co nie skalała sie uczciwą pracą roznieść na butach.. Co się z tymi Irlandczykami porobiło. Z Brytolami się nap🤬lali a teraz cz🤬chy wchodzą im na głowy... ja p🤬lę.
Zgłoś
F................n 2024-12-15, 1:57
Jak dostała felgą w łeb to zrozumiałem jak ona mówi : Jak on mi zak🤬ił. Jak się mylę to poprawcie mnie.
Zgłoś
cedrikk 2024-12-15, 8:13
Kroki71 napisał/a:

Powinni tę czarną k🤬ę co nie skalała sie uczciwą pracą roznieść na butach.. Co się z tymi Irlandczykami porobiło. Z Brytolami się nap🤬lali a teraz cz🤬chy wchodzą im na głowy... ja p🤬lę.

Irlandia jest już stracona jak UK. Pod Cork od groma pontoniarzy. I dalej ich churtowo zapraszają.
Zgłoś
hacked15 2024-12-15, 10:25
kartonu nie zabrali ?
Zgłoś
JohnyByrd 2024-12-15, 14:47
@Velture

Złoto!
Zgłoś
Pathrona 2024-12-15, 14:56
No k🤬a zajebiste xD
Zgłoś
Geraldinio 2024-12-15, 20:24 1
cedrikk napisał/a:

Irlandia jest już stracona jak UK. Pod Cork od groma pontoniarzy. I dalej ich churtowo zapraszają.

"churtowo"? serio? jak ci przeglądarka podkreśla jakiś wyraz (bo nie ma go w swoim słowniku), to myślisz, że cię wyróżnia, chwali i tym samym dopinguje, byś takich słów częściej używał?

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
luxpiotr 2024-12-15, 23:29 1
"Ponton owiec chciał okraść irlandzką parę" WHAT?
Zgłoś
cedrikk 2024-12-15, 23:29
Geraldinio napisał/a:

"churtowo"? serio? jak ci przeglądarka podkreśla jakiś wyraz (bo nie ma go w swoim słowniku), to myślisz, że cię wyróżnia, chwali i tym samym dopinguje, byś takich słów częściej używał?

Tradycyjnie brak argumentu to się czepia o literówkę.
Wyp🤬alaj na Ukrainę trollu.
Zgłoś
warszawiak123 2024-12-16, 0:06 1
Jedyna osoba która zostanie ukarana to kierowca autobusu 😀
Zgłoś
intermag 2024-12-16, 5:28 1
Irlandczycy zostaną oskarżenia o stawianie oporu podczas kradzieży
Zgłoś
mandaryniak 2024-12-16, 7:20
A już by główka pod koło poszła

podpis użytkownika

bla bla bla ...wina tuska