Coś mi pachnie ustawką, bo trzeba być skończonym idiotą, żeby pług odwrotnie zamontować

@up to jest pług obrotowy, jak jeździ przy tej samej stronie to obraca go żeby bruzda się przesuwała
SteelMike napisał/a:
Coś mi pachnie ustawką, bo trzeba być skończonym idiotą, żeby pług odwrotnie zamontować
![]()
nastepny kosciorz... plug odwrotnie zamontowac hahahaha ty sie slyszysz czlowieku?
kierowca tego ciagnika jest po prostu debilem i nie umie uzywac plugu obrotowego... z tego co widze debil nie ma nawet wezy do hydrauliki podpietych.
podpis użytkownika
[img:7fe23780ff]http://img.sadistic.pl/pics/75a254ac285b.jpg[/img:7fe23780ff]
Yyyy. Na obronę tych panów powiem ze ja tez pługu zakładać nie umiem... Ale tak czytam komentarze to stwierdzam ze to chyba jest podstawowa umiejętność którą teraz w gimnazjum uczą :/
Tacy idioci mają taki porządny sprzęt, a ja stare C-55 mam. Litości... Nie ma sprawiedliwości...
xqwzts napisał/a:
Yyyy. Na obronę tych panów powiem ze ja tez pługu zakładać nie umiem... Ale tak czytam komentarze to stwierdzam ze to chyba jest podstawowa umiejętność którą teraz w gimnazjum uczą :/
To jest podstawowa umiejetnosc rolnika dzieki ktoremu masz co zrec. I ciesz sie ze userzy z gory chociaz troche cie czegos doedukowali.

wieśniaki do gnoju!
internety majo a pługu założyć to nie ma komu
internety majo a pługu założyć to nie ma komu

Cytat:
wieśniaki do gnoju!
Sam jesteś "wieśniak" z tym...
Cytat:
internety majo