Główna Poczekalnia (9) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
Poparzenie i gojenie palców
19alko94 • 2017-08-20, 22:01
Witam jest to mój pierwszy post tutaj.
Czekałem na taką chwilę dość długo, w końcu udało się coś odwalić i poparzyć paluchy. Wiem wiem, że to nie poparzenia od kwasu, płonącej benzyny czy płynnego metalu jak na standardy sadola przystało. Może ktoś zadowoli się i poparzeniem od pary wodnej z felernego czajnika.

Tutaj jest zdjęcie zrobione zaraz po poparzeniu ( pierwsze co zrobiłem po schłodzeniu palców )

Zdjęcie następnego dnia, widoczne pęcherze z płynem w środku.

Zdjęcie po przebiciu pęcherzy (4dni od poparzenia)

Fotka po zerwaniu skóry (8 dni od poparzenia)

Chwila obecna (12 dni od poparzenia)

Na pewno nie było bo materiał własny
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Velture 2017-08-20, 22:03 55
Zgłoś
gustav665 2017-08-20, 22:05
raz koleżanka wylała sobie gorącą herbatę na dłoń 2x tego samego dnia, jej ręką była całym takim bąblem ;s
Zgłoś
mygyry 2017-08-20, 22:06 2
Ale masz kudłate palce
Zgłoś
konto usunięte 2017-08-20, 22:06 4
Zajebiste gościu, oby więcej takich wypadków
Zgłoś
Gwozdzik_85 2017-08-20, 22:09 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-08-20, 22:10 1
Cytat:

Może ktoś zadowoli się i poparzeniem od pary wodnej z felernego czajnika

Zgłoś
19alko94 2017-08-20, 22:11 1
Gwozdzik_85 napisał/a:

Wróżę Ci wspaniałą przyszłość oby tak dalej.
PS: a wiesz, że jest taki dział hard? Nie to żebym Cię namawiał

Wiem wiem nie podpuszczaj mnie ! Hard w większości dla śniadych jest zarezerwowany
Zgłoś
konto usunięte 2017-08-20, 22:16 2
19alko94 napisał/a:

Wiem wiem nie podpuszczaj mnie ! Hard w większości dla śniadych jest zarezerwowany

Wiesz, nie to żebym Cie podpuszczał ale mogę się z Tobą założyć że znajdzie się tam jakieś miejsce dla Ciebie.
Zgłoś
~DMT 2017-08-20, 22:37 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
neoszw 2017-08-20, 22:47 1
Nie no, masz browara na zachętę, żebyś miał ambicję się rozwijać!

Anyway, jak się parą oparzyłeś? Z premedytacją nad czajnikiem łapy trzymałeś?!
Zgłoś
19alko94 2017-08-20, 23:00 1
neoszw napisał/a:

Anyway, jak się parą oparzyłeś? Z premedytacją nad czajnikiem łapy trzymałeś?!

zalewając herbatę wypadł mi ten dekiel i buchła para po palcach, ale jako zahartowany sadol nie wypuściłem z dłoni czajnika i na spokojnie odłożyłem
Zgłoś
konto usunięte 2017-08-20, 23:17
Zgłoś
The_Generat 2017-08-20, 23:57
my hero
Zgłoś
Anonimowyja 2017-08-21, 0:12 10
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem