Maszyna do robienia popcornu płonie, ludzie stoją i nic.
Zamiast rękawami wygrzebać to na glebę, to nie - bo po co?
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja na przykład, w obronie maszyny do popcornu jestem w stanie w każdej chwili zaryzykować zdrowie i życie!
RutQ napisał/a:
Maszyna do robienia popcornu płonie, ludzie stoją i nic.
Zamiast rękawami wygrzebać to na glebę, to nie - bo po co?
Bo ludzie to k🤬y są.
Konto usunięte
2013-04-20, 13:33
to se babcia dorobila
straszna tragedia, nie mogę na to patrzeć
Konto usunięte
2013-04-20, 14:23
@up
To jest k🤬a sadistic
O, patrz, tam się pali! Szybko, łap za kamerę i nagrywaj!
Szkoda ze ta butla z gazem jej nie wyj🤬a
wystarczyło zamknąć drzwiczki o odciąć dopływ powietrza
@up
przecież pękła szyba, więc dopływ tlenu był cały czas. Bardziej intrygujące było to, że nikt nie ruszył tej butli z gazem, gdyby tak pierdyknęło to byłby hardzik:)
0:45 jeteście poyebani : D
Świat jest zj🤬y, że ludzie nie mają kompetencji nawet do robienia k🤬a popkornu. : /
Konto usunięte
2013-04-20, 15:59
a gdzie była gasnica ? a czy operator tej maszyny miał wazne uprawnienia, badania i pozwolenia ? czy spelniała wymogu ekologiczne i sanitarne ?
podejrzewam tez ze moglo byc cos w ksiegowosci modzone i kasa na lewo szla, tak czy inaczej nalezalo skonfiskowac maszyne i posadzic operatora oraz wszystkie osoby z tym zwiazane ( w tym zarzad chinskiej forym ktora wyprodukowała ww. maszyne). Wtedy do pozaru by nie doszło i problemu by nie było, proste ale mądry polak po szkodzie.
Ale tempa baba, ja p🤬le
Konto usunięte
2013-04-20, 16:19
kosmaty69 napisał/a:
Ale tempa baba, ja p🤬le
TEMPA powiadasz?