Nie śledzę życia Popka, nie słucham, ale nie pomyślał bym że taki gość jak on, JP i te sprawy bedzie miał życie takie jakie ma
Hajsu i dupeczek po sam sufit

K🤬a, miesiąc przed grudniem takie rzeczy.
podpis użytkownika
nosiliby.pl - unikalne koszulki

Michael_Myers napisał/a:
Nie śledzę życia Popka, nie słucham, ale nie pomyślał bym że taki gość jak on, JP i te sprawy bedzie miał życie takie jakie ma
Hajsu i dupeczek po sam sufit
![]()
I co mu z tego?
Na starość (o ile jej dożyje co jest bardzo wątpliwe) będzie k🤬a sam jak palec.
Do tego żadna normalna kobieta nie zwiąże sie z takim debilem który wygląda jak idź stąd i nie wracaj.
Jego życie jego sprawa ale nie p🤬l że hajs i dz🤬ki to szczyt twoich marzeń.
Szajba_Man napisał/a:
nie p🤬l że hajs i dz🤬ki to szczyt twoich marzeń.
Dz🤬ki to nie, ale żyjemy w takim pop🤬lonym świecie, że bez hajsu żadnego marzenia nie spełnisz.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

@BongMan
zawsze możesz rzucić robotę z krabami i rozpocząć przygodę jako męska dz🤬ka, będziesz miał 2 w 1
)
zawsze możesz rzucić robotę z krabami i rozpocząć przygodę jako męska dz🤬ka, będziesz miał 2 w 1

@up
Za 1000 funtów mogę ci dziewczynę przer🤬ać. 1000 razy lepiej niż ty. Spytaj czy chce. Jak ładna to może zapłacić w ratach.
Fazi
Pih
Za 1000 funtów mogę ci dziewczynę przer🤬ać. 1000 razy lepiej niż ty. Spytaj czy chce. Jak ładna to może zapłacić w ratach.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Pih

@BongMan
za 1000fi to se możesz w nosie jej podłubać i to na odległość co by się niczym nie zaraziła, w ogóle dlaczego piszesz o funtach, przecież każdy wie, że jesteś w Bangladeszu w delegacji bo wielka ławica krabów tam się ostała.
za 1000fi to se możesz w nosie jej podłubać i to na odległość co by się niczym nie zaraziła, w ogóle dlaczego piszesz o funtach, przecież każdy wie, że jesteś w Bangladeszu w delegacji bo wielka ławica krabów tam się ostała.
Co do wcześniej wspomnianych dz🤬k. Można być wartościowym człowiekiem a jednocześnie chodzić na dz🤬ki. Czy jedno musi wykluczać drugie? Każdy facet musi spuścić z krzyża i nie ma znaczenia w jaki sposób to zrobi.

Szajba_Man napisał/a:
ie p🤬l że hajs i dz🤬ki to szczyt twoich marzeń.
Dz🤬ki nie, ale bez hajsu nie przeżyje długo