👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Gratulacje dla tych, którzy wykupili możliwość oglądania gali, to był najdroższy film komediowo-dramatyczny pod Słońcem

Motłoch potrzebuje tylko chleba i igrzysk. Więc ma 500+ i KSW i wszystko dla motlochu gra.
WakeUpDead napisał/a:
walka między Kalidowem a Mańkowskim już instant przeszła do historii. Juras, Mańko, świetne walki chłopacy.
Obciągnij im i będziecie kwita.
@up.Ja się nie interesuje jak spędzasz swój wolny czas,jakie filmy oglądasz,jakiej muzyki słuchasz panie z wyższych sfer.
Wrzucanie ludzi do jednego wora i nazywanie ich motłochem to typowa lewacka gadka ludzi którzy czują się wybrani i oświeceni
Wrzucanie ludzi do jednego wora i nazywanie ich motłochem to typowa lewacka gadka ludzi którzy czują się wybrani i oświeceni

@up nie czuje się lepszy, za to Ty najwyraźniej czujesz się gorszy skoro tak Cię zabolało. Oglądaj przecież nie bronie, ale pomyśl też czy to tak właśnie nie wygląda jak napisałem. Poza tym mnie strzygą gdzie indziej jak stracę czujność albo nie mam wyboru - w przypadku ksw na szczęście taki wybór mam i chociaż lubię sporty walki to tego gówna oglądać nie będę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie