Akurat według matki chłopaka jest/był on wielkim fanem Popka.

Nutzz napisał/a:
Akurat według matki chłopaka jest/był on wielkim fanem Popka.
Takie syna to bym wydziedziczył. Już więcej nie przynosiłby wstydu tak wspaniałemu tatuśkowi.
Mam nadzieję że to z faktu, czyli nie dzieje się naprawdę
podpis użytkownika
At my signal unleash the shitstorm.
@garota - wyzsza kultura nie siedzi na sadolu? Od kiedy sadyzm jest cecha ludzi biednych umyslowo i materialnie?
No dobra k🤬a, obrazek jest śmieszny, ale ja się pytam czy to jeszcze sadistic czy już kwejk?
To popek jeszcze widzi? Czy kieruje głowę mniej Wiecej w kierunku skąd dochodzi dźwięk??
podpis użytkownika
albo bokiem, albo wcale!
@Lingula Biedota umysłowa zawsze miała aspiracje, tylko na ogół kończyły się one na stanowisku aspiranta. Niestety internet jest pozbawiony zamkniętych drzwi i wiejski zwyczaj włażenia do sąsiadów bez pukania w brudnych gumofilcach dotyczy dziś także salonów.
TB303 napisał/a:
Takie syna to bym wydziedziczył. Już więcej nie przynosiłby wstydu tak wspaniałemu tatuśkowi.
Zgadzam się. Twój ojciec był bardziej tolerancyjny i zobacz do lustra co wyszło.
podpis użytkownika
K🤬a mać!
krzyks napisał/a:
Weź nie p🤬l, bo zapodam cI klasyków, o których nie masz pojęcia. Je tego zjeba znam tylko z tematów na tym portalu.
![]()
Hahaha kolejny kulturalny na sadolu. No tobie też mogę napisać nie p🤬l. Jak znasz popka z tematów na sadolu, bardzo mało intelygentna osóbko, to znasz go też z twórczości muzycznej. Przecież i tutaj są jego teledyski, informacje o tym że robi muzykę itp

jarl_odyniec napisał/a:
Zgadzam się. Twój ojciec był bardziej tolerancyjny i zobacz do lustra co wyszło.
Riposta tak bezsensowna i denna, jak twoja egzystencja.