podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.podpis użytkownika
Nieproporcjonalnie wieleRzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą
Chyba więcej szczęścia mają
Nie ci co się rodzą, a ci co umierają

Nie dość że przyznajesz się do posiadania braku wiedzy o osobie która jednak wsiąknęła w mainstream, to jeszcze k🤬a żałośnie udajesz że tak jest. Nawet moja szefowa, kobieta w okresie emerytalnym wie że on jest "raperem" a ty nie. Zbyt kulturalny i poważny jesteś, siedzisz pewenie z fajką w gębie, whiskey w drugiej w fotelu w prywatnej bibliotece i wołasz Jana. Wyższa kultura nie siedzi na sadolu więc nie ściemniaj.
Cytując internetowego randoma "każdy by wstał, żeby to wyłączyć".
Cytując Vładka - "Pierwszy udokumentowany przypadek że rak stoi obok chorego"
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.

@orisuniek
Nie dość że przyznajesz się do posiadania braku wiedzy o osobie która jednak wsiąknęła w mainstream, to jeszcze k🤬a żałośnie udajesz że tak jest. Nawet moja szefowa, kobieta w okresie emerytalnym wie że on jest "raperem" a ty nie. Zbyt kulturalny i poważny jesteś, siedzisz pewenie z fajką w gębie, whiskey w drugiej w fotelu w prywatnej bibliotece i wołasz Jana. Wyższa kultura nie siedzi na sadolu więc nie ściemniaj.
Weź nie p🤬l, bo zapodam cI klasyków, o których nie masz pojęcia. Je tego zjeba znam tylko z tematów na tym portalu.

Weź nie p🤬l, bo zapodam cI klasyków, o których nie masz pojęcia. Je tego zjeba znam tylko z tematów na tym portalu.
![]()
I oceniasz człowieka tylko ze zdjęcia? To straszne

podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
I oceniasz człowieka tylko ze zdjęcia? To straszne![]()
Ja też nigdy nie słyszałem jego hitów i wiem, że jest poj🤬y. Ty pewnie byłeś fanem, dopóki nie wiedziałeś, że z niego leją
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866