👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
inne ciuchy ma policja to raz, dwa że w takiej sytuacji używa się krótkiej broni

Komenda Stołeczna Policji zaprzeczyła jakoby w poniedziałek brała udział w zatrzymaniu osób pod CH Złote Tarasy w Warszawie. W ręce "policji" trafił Paweł "Popek" Rak, kiedy udzielał wywiadu dla WP SportoweFakty tuż po ogłoszeniu jego walki z Mariuszem Pudzianowskim, do której ma dojść 3 grudnia w Krakowie podczas gali KSW 37. Cała sprawa okazuje się jednak być ustawiona. - Komenda Stołeczna Policji nie brała udziału w żadnym zatrzymaniu, nie prowadziliśmy żadnych czynności w CH Złote Tarasy - powiedział nam aspirant Rafał Retmaniak z biura prasowego Komendy Stołecznej Policji.
I jakiś debil ma kolejny promil z reklamy bo inny debil błysnął przed innymi debilami.

Wiadomo ,że fejk. W Wawce dawno się nie robi na czarno
plus nie widziałem nigdy w żadnym zespole mp5a3 z adapterem i kolbą od m-ki, hełmy też stare moratexy dawno wycofane z wszystkich zespołów w Warszawie. Co do butów to nie są takie złe bo to albo Delta-8 albo coś bardzo podobnego w sage green

Już miałem nadzieję, że serio przymknęli to ścierwo. Cóż, życie to nie koncert życzeń
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie