👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kariera mma właśnie została zakończona. Szkoda. Mi to nie jebie fejkiem bo zobaczcie jaki popek ma wydygany wyraz twarzy. Widział że idą po niego.

Zbyt to teatralne...
Zresztą poczytajcie warszawa.naszemiasto.pl/artykul/popek-aresztowany-w-zlotych-tarasach-k...

Zresztą poczytajcie warszawa.naszemiasto.pl/artykul/popek-aresztowany-w-zlotych-tarasach-k...
Za podszywaniem się pod policję jest paragraf, mam nadzieję że bekną gość z 0:29 co on robi, falę ?
Tak w ogóle to żadna jednostka nie weszłaby na galę ( zrobiliby to przed, lub po ), próby zatrzymania w tłumie ludzi, z ostrą amunicją, to czysty idiotyzm ( nawet w filmach tego nie robią )
Tak w ogóle to żadna jednostka nie weszłaby na galę ( zrobiliby to przed, lub po ), próby zatrzymania w tłumie ludzi, z ostrą amunicją, to czysty idiotyzm ( nawet w filmach tego nie robią )
Trzeba narobić szumu przed walką aby znaleźć debili którzy za to gówno w PPV zapłacą 40 zł.
podpis użytkownika

Autor tematu pewnie z tej samej agencji reklamowej co te przebrane pajace.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie