Kariera mma właśnie została zakończona. Szkoda. Mi to nie jebie fejkiem bo zobaczcie jaki popek ma wydygany wyraz twarzy. Widział że idą po niego.

Zbyt to teatralne...
Zresztą poczytajcie warszawa.naszemiasto.pl/artykul/popek-aresztowany-w-zlotych-tarasach-k...

Zresztą poczytajcie warszawa.naszemiasto.pl/artykul/popek-aresztowany-w-zlotych-tarasach-k...
to nie policja, Citroënami nie jeżdżą, poza tym po c🤬j by się w tłum wp🤬lali i jeszcze machali giwerami w ludzi, zrobili by to po cichu, jak w kiblu by kupę robił
Za podszywaniem się pod policję jest paragraf, mam nadzieję że bekną gość z 0:29 co on robi, falę ?
Tak w ogóle to żadna jednostka nie weszłaby na galę ( zrobiliby to przed, lub po ), próby zatrzymania w tłumie ludzi, z ostrą amunicją, to czysty idiotyzm ( nawet w filmach tego nie robią )
Tak w ogóle to żadna jednostka nie weszłaby na galę ( zrobiliby to przed, lub po ), próby zatrzymania w tłumie ludzi, z ostrą amunicją, to czysty idiotyzm ( nawet w filmach tego nie robią )
podpis użytkownika
:oneko:
Trzeba narobić szumu przed walką aby znaleźć debili którzy za to gówno w PPV zapłacą 40 zł.
podpis użytkownika

Zrobione w miare dobrze, można się nabrać, ale po pierwsze buty jednego z nich to jakieś gówno z Decathlonu, po drugie taka akcja to zagrożenie dla postronnych więc odpada a po trzecie chyba by nie był taki głupi aby coś odj🤬 kiedy ledwo co go uniewinnili czy tam się przedawniło, jeden c🤬j. A jak by miał coś dostać za stare czasy to by z lotniska nie wyszedł wiec k🤬a jak ktoś to łyka to proponuję zmienić nick na "pelikan"
Autor tematu pewnie z tej samej agencji reklamowej co te przebrane pajace.
podpis użytkownika
Mam rację i morda lapsie!