Kreskówka, której emisji zakazano w wielu krajach. Kościół grzmi iż jest to otwarty atak na wiarę katolicką. Bohaterami kreskówki są m.in: zdziecinniały papież, skorumpowani kardynałowie i pragnąca sławy zakonnica.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Odcinki są na youtube, wystarczy wpisać tytuł
konto usunięte
2012-05-26, 9:43
Najbardziej boli prawda, a tu jest sama prawda.
konto usunięte
2012-05-26, 9:51
Znając życie autor tej wstawki zaraz zostanie zaatakowany przez sadolowych obrońców wiary katolickiej i innych dziwów niewidów
konto usunięte
2012-05-26, 10:20
dobre, tylko nie rozumiem jednego, jaki sens ma wrzucanie samej czołówki ?
konto usunięte
2012-05-26, 10:21
konto usunięte
2012-05-26, 10:41
@up
Za to Jediizm jest spoko
@P@N K@C
rasta jest religią? wierzą w wielkiego jointa a buch jest jego prorokiem?
i stwierdzasz że judaizm jest ok bo go nie zrównałeś z jakąś negatywną rzeczą...
A teraz jeżeli autor ma jaja niech nakręci podobny film o islamie (pokarze wizerunek Mahometa itd.).
Łatwo atakuje się kogoś kto i tak nie będzie się bronił...
konto usunięte
2012-05-26, 11:10
Religia jest stworzona tylko i wyłącznie jako wymówka do prowadzenia wojny z innymi państwami. Tak było jest i bedzie. Przykładem są np. Wyprawy krzyżowe(Katolicyzm), Ataki terrorystyczne(Islam), Ataki na podobną religie (chodzi mi o Buddyzm, który nie zawsze był tolerowany jako jedna i ta sama religia)
konto usunięte
2012-05-26, 11:11
@makabrax
Nie judaizm tylko Jediizm
Zróbcie cwaniaki taką kreskówkę o Muzułmanach.
Pokazali by wam co to znaczy "Rozrywka" w wybuchowym stylu