Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ePeeL 2017-10-24, 18:54
mam_racje napisał/a:

Ulicą idzie Polak, Rusek i Niemiec. Nagle drogę zastępuje im diabeł i mówi, że jak złożą mu pokłon i pocałują go w dupę, to da im magiczną różdżkę, dzięki której będą mogli zwiększać wzrost gospodarczy swojego kraju i dobrobyt wszystkich obywateli.

Pierwszy podchodzi Rusek. Bez wahania składa diabłu pokłon, po czym daje mu soczystego buziaka w dupsko. Bierze magiczną różdżkę i odchodzi.

Następny podchodzi Niemiec. Kłania się, po czym całuje diabła w dupę. Bierze magiczną różdżkę i odchodzi.

Ostatni podchodzi Polak. Składa diabłu pokłon, bijąc czołem o posadzkę. Całuje diabła w oba półdupki. Po czym bierze magiczną różdżkę i... oddaje ją Niemcowi.

- A ty co...?! - dziwi się diabeł. - Po co całowałeś mnie w dupę skoro nie chcesz swojej różdżki i oddajesz ją Niemcowi? Co, nie chcesz, żeby ludziom w twoim kraju żyło się dobrze i bogato?!

- Nieee - zaśmiał się Polak. - Ja jestem z Platformy Obywatelskiej.

Takie żarty są tak mało śmieszne...
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2017-10-24, 19:02 2
Druga odwrotna wersja i również prawdziwa brzmi:

"Ulicą idzie Polak, Rusek i Amerykanin. Nagle drogę zastępuje im diabeł i mówi, że jak złożą mu pokłon i pocałują go w dupę, to da im magiczną różdżkę, dzięki której będą mogli zwiększać wzrost gospodarczy swojego kraju i dobrobyt wszystkich obywateli.

Pierwszy podchodzi Rusek. Bez wahania składa diabłu pokłon, po czym daje mu soczystego buziaka w dupsko. Bierze magiczną różdżkę i odchodzi.

Następny podchodzi Amerykanin. Kłania się, po czym całuje diabła w dupę. Bierze magiczną różdżkę i odchodzi.

Ostatni podchodzi Polak. Składa diabłu pokłon, bijąc czołem o posadzkę. Całuje diabła w oba półdupki. Po czym bierze magiczną różdżkę i... oddaje ją Amerykanowi.

- A ty co...?! - dziwi się diabeł. - Po co całowałeś mnie w dupę skoro nie chcesz swojej różdżki i oddajesz ją Amerykanowi? Co, nie chcesz, żeby ludziom w twoim kraju żyło się dobrze i bogato?!

- Nieee - zaśmiał się Polak. - Ja jestem z Prawa i Sprawiedliwości."
Zgłoś
yebut 2017-10-24, 19:09 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2017-10-24, 19:16
No i @yebut się zesrał
Zgłoś
yebut 2017-10-24, 19:23 1
Wiem że to cię boli, chcesz od tego uciec. Tutaj napisać JP2GMD, tam zesrał się, a jeszcze gdzie indziej polaki cebulaki. Ale musisz popatrzeć prawdzie w oczy. Nigdy nie miałeś dziewczyny mimo że dzieciaki o 8 lat młodsze już dawno zaliczyły. Twoi rdzice przez ciebie płaczą. A ty piszesz głupie komentarze na portalach dla ludzi którzy coś osięgneli w życiu. Przestań zgrywać dałna ku uciesze kolegów (którzy właśnie tak cię traktują) i zacznij żyć jak normalny człowiek. Nie nadrobisz strat jakie wyrządziłeś ale przynajmniej coś ugrasz w swoim życiu a i może kiedyś zar🤬asz.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem