Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2017-10-22, 15:53 22
o j🤬y chłe chłe chłe
Zgłoś
Konto usunięte 2017-10-22, 15:56 9
Ale koleżka p🤬li, miał mówić o czymś ważnym to zaczął p🤬lamento byleby nie odpowiedzieć na pytanie.
Zgłoś
Sol 2017-10-22, 16:02 30
Kiedy nie wiesz, czy chcesz zacytować Kochanowskiego, czy Mickiewicza

podpis użytkownika

Sickening, weakening don't let another somber pariah consume your soul
You need straightening, toughening
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you
Zgłoś
BrianGriffin 2017-10-22, 16:52 22
Polacy są umysłowo ograniczonym społeczeństwem. Żadna w tym wina morawieckiego, po prostu jest dobrym reprezentantem tej patologii.

podpis użytkownika

Antynatalizm - szanuję.
Zgłoś
Rozchędażacz 2017-10-22, 17:23 137
@up Kto własny naród oczernia i psuje jego wizerunek, ten nie zasługuje na najmniejszy szacunek. Nawet nie będę się wdawał w dyskusję, bo z debilami nie rozmawiam, jesteś swoistym przykładem patologii, o której wspomniałeś antypolska hieno.

Kolejny pokroju loaloa:

podpis użytkownika

You shall not pass!
Zgłoś
józekdeluxe 2017-10-22, 17:32 8
Up

Spokojnie to tylko multikonto

podpis użytkownika

At my signal unleash the shitstorm.
Zgłoś
support3 2017-10-22, 17:41 9
Ciężkie czasy nastały kiedy to jedne antypolskie k🤬y plują na drugie antypolskie k🤬y (PIS vs lewactwo)
Zgłoś
Rozchędażacz 2017-10-22, 17:55 11
@up nie jestem pisowcem, krytykuję tylko postawę tamtegoż osobnika, nie chodzi o ministra Morawieckiego i jego "wypowiedź" a o oczernienie naszego wizerunku, nas Polaków, pisząc, że Polacy są umysłowo ograniczeni obraża mnie, Ciebie i każdego innego a wiadome jest, że wszędzie znajdą się k🤬y, tylko nie wolno wrzucać wszystkich do jednego wora.

podpis użytkownika

You shall not pass!
Zgłoś
Konto usunięte 2017-10-22, 18:07 7
BrianGriffin napisał/a:

Polacy są umysłowo ograniczonym społeczeństwem. Żadna w tym wina morawieckiego, po prostu jest dobrym reprezentantem tej patologii.

cho na piwo upiekłem krążki cebulowe
Zgłoś
Konto usunięte 2017-10-22, 18:12
jaki polak
Zgłoś
Konto usunięte 2017-10-22, 18:21 9
support3, ale PiS to przecież też lewactwo
Zgłoś
BrianGriffin 2017-10-22, 18:39 25
Rozchędażacz napisał/a:

@up Kto własny naród oczernia i psuje jego wizerunek, ten nie zasługuje na najmniejszy szacunek. Nawet nie będę się wdawał w dyskusję, bo z debilami nie rozmawiam, jesteś swoistym przykładem patologii, o której wspomniałeś antypolska hieno.

Zastanów się kto bardziej psuje wizerunek Polski - ja, szkalując taką patologię m.in. w internecie, czy całe rzesze katoli, sebixów "patriotów", karyn, januszy, walki o karpie i świeżaki i miliardy innych przykładów, na które szkoda klawiatury. Jestem 100 razy bardziej przykładnym obywatelem tego j🤬ego kraju niż cała wasza patola. Płacę spore podatki, nie śmiecę na ulicy, nie jestem uciążliwy dla sąsiadów, kasuję bilety w metrze oraz nie rzucam się z łokciami do otwartej kasy.

A, i mam cie w dupie

podpis użytkownika

Antynatalizm - szanuję.
Zgłoś
Blantowy 2017-10-22, 18:41 2
Ale hajs mu się zgadza.
Zgłoś
Konto usunięte 2017-10-22, 19:01 1
Rozchędażacz napisał/a:

@up nie jestem pisowcem, krytykuję tylko postawę tamtegoż osobnika, nie chodzi o ministra Morawieckiego i jego "wypowiedź" a o oczernienie naszego wizerunku, nas Polaków, pisząc, że Polacy są umysłowo ograniczeni obraża mnie, Ciebie i każdego innego a wiadome jest, że wszędzie znajdą się k🤬y, tylko nie wolno wrzucać wszystkich do jednego wora.

Każdy kto wyjaśnia lewicową hołotę jest z PiSu i słucha rydzyka...

Przyzwyczaisz się.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie