Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Popis
Duch • 2014-10-05, 16:56
Bo udany trik to taki, który cieszy oko Sadysty

Dobrze, że telefon znalazł co by się na fejsbuniu pochwalić

podpis użytkownika

"Tylko drzewa mu szumiały, łany zbóż żegnały go..."
Zgłoś
4................h 2014-10-05, 17:05
Najważniejsze to uciec rowerem spod czyjegoś domu, żeby nie płacić za uszkodzenia. Tępak bo jeszcze z telefonem zapierniczał.
Zgłoś
R................x 2014-10-05, 17:43 3
@up raz to moze to jego dom, a dwa to jakie k🤬a uszkodzenia? zajmij sie lepiej swoimi defektami
Zgłoś
-UnStopaBle- 2014-10-05, 18:17 1
Aż mu się z uszu zadymilo
Zgłoś
R................y 2014-10-05, 20:07 1
eee tam tak to ja się wyp🤬alam jak wracam naj🤬y do chaty
Zgłoś
c................d 2014-10-05, 20:36
nie cieszy mnie to co ze mną nie tak ? otwarte złamanie kości chyba by mnie ucieszyło
Zgłoś
4................h 2014-10-06, 10:21
@Rax Ty kurna pewnie z miasta i w bloku mieszkasz. Szacuje tak po tym że gówno się znasz, a dwa po sposobie wypowiedzi.

Poręcz drewniana, przyj🤬 tak, że z pewnością został ślad czy to odłamanie czy tylko wgięcie drewna i zdarcie lakieru z drewna, c🤬j trzeba to poprawić bo zgnije, a to nie są takie tanie rzeczy jak by się wydawało.

Dwa poręcz jest wkręcona w beton na beton kładzione płytki, nawet takie ignoranckie coś jak ty to powinien widzieć że wystarczy na balkonie poruszać poręczą mocniej a płytki odejdą, tutaj pewnie 1/4 płytki zachodzi na mocowanie metalowe, więc ni c🤬ja jakaś płytka musiała się obluzować.

Defekty jakbym miał to wrzuciłbym je na harda, twoje podobno tam już są
Zgłoś
r................0 2014-10-06, 17:14
Za głupi chyba jestem, bo nie rozumiem co to robi tutaj na sadolu.
Zgłoś
R................x 2014-10-06, 20:28
@4hitch k🤬a taki specjalista jak ty a taka popeline zaj🤬es to sie nie dziwie ze sie cos rozj🤬o. zwracam honor

p.s. ja za to zauwalylem po - bagatela - dwoch twoich wypowiedziach ze zawsze jestes na miejscu zdarzenia
i najlepiej wiesz co sie stalo, i wszystkich tam znasz, wiesz kto kim jest, co jest czyje i w ogole znasz rozmieszczenie wszystkich kwantow w przestrzeni i ich wypadkowe
co daje ci moc zagladniecia do wlasnej dupy

zostan tam juz i nie wracaj
Zgłoś
burn1878 2014-10-06, 20:30
Za dużo naoglądał się starego za sterami glebogryzarki.
Zgłoś