Mój głupi braciszek wybrał się na przejażdżkę samochodem tatusia...
Bez prawka (zdał, ale jeszcze nie ma go w ręce) Przejechał skrzyżowanie tak, jakby w ogóle nie było żadnych znaków.
Auto 5 letnie, nie bite, ponad 100k km bez kolizji, a tu zong.
Poduszki wybite, napinacze, maska, lampy, zderzak i nie wiadomo co jeszcze. Autocasco na nic, prawdopodobnie nie dostaniemy ani złotówki i brat będzie musiał pokryć koszty naprawy...
Brat jeszcze żyje, potem wstawię fotki na hard, jak go tata skopie za to
Ściszyć głośniki!!!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-02-17, 12:38
gabstok napisał/a:
z dwa 2km/h szybciej i astra dostałaby strzał w słupek... czyli hard gwarantowany. Twój brat to debil.
Co Ty piszesz... nie przy tej prędkości, przecież on ledwie go puknął
z AC jeżeli klauzula że nie będzie jeździł nikt poniżej 25(26-28 w zależności od TU)roku życia nie została wykupiona to nie dostaniecie nic
co do OC, tam jest klauzula 21lat, znowu w przypadku niewykupienia i tego wypadku będzie udział własny w szkodzie znowu w zależności od TU od 2tys w górę
konto usunięte
2013-02-17, 12:55
Nie dosyć, że idiota to jeszcze jakiegoś syfu słucha. Ściszyłem ale niewiele pomogło.
konto usunięte
2013-02-17, 13:01
jakies to typowe, mlody typ i obowiazkowo muza typu jestem gangsterem z osiedla hwpd jp1000% gangsta stajla KULOM sie nie klaniam
konto usunięte
2013-02-17, 13:02
znak STOP
Nie uwierzył czy nie widział??
konto usunięte
2013-02-17, 13:05
AUTORZE wrzuć fotki rozbitego autka
na nowe autko was stać to i nanaprawę też będzie
Szczerze mówiąc to masz brata debila:D. Gdy włączyłem filmik (UMCY UMCY) to wiedziałem, że będzie grubo bo jakiś baran za kółkiem siedzi jedzie. Powinni mu prawo jazdy zabrać na 10 lat za głupotę
dumad napisał/a:
AUTORZE wrzuć fotki rozbitego autka
na nowe autko was stać to i nanaprawę też będzie
Proszę bardzo
No, tanio to tego dobrze nie zrobi. Same poduszki z sterownikiem, napinaczami i wszystkimi pierdołami które MUSI się wymienić do poprawnego zadziałania w przyszłości, to przy Passacie B6 ponad 7000zł za obie czołowe. Młody dostał poważną nauczkę na przyszłość, oby wyciągnął wnioski.
konto usunięte
2013-02-17, 13:33