📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:06

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pfff... gdyby nie te skoki, te schody i ta prędkość to spokojnie dałbym radę.

Nie wiedziałam, że jestem w stanie wstrzymać oddech przez 4:09 minuty

terrorerror napisał/a:
Nie wiedziałam, że jestem w stanie wstrzymać oddech przez 4:09 minuty
![]()
Chyba wiem jaki będzie kolejny komentarz do Twojego postu

Ja tak zapieprzam do chaty po robocie jak mi się srać chce...

Dobrze, że ktoś wrzuca coś takiego, można poczuć chociaż ułamek tego co ten koleś na rowerze

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie