A później woźny zaczął bić brawo?
podpis użytkownika
Jaranie się lewactwem to pedalstwo, a palikmiot i tusek to ciota i c🤬j!
a................l
2013-08-31, 11:56
Twój kuzyn musi być niezłym debilem, skoro ma poprawkę w podstawówce
@up, z tekstu wnioskuję że po tatusiu.
podpis użytkownika
Świat bez muzyki? To nie dla mnie.
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
w3dro3 napisał/a:
To mój pierwszy post
C🤬j nas to, wk🤬iasz moderację, wk🤬iasz użytkowników. Dałbym Ci na to kwita ale nie mogę znaleźć.
podpis użytkownika
Kiedyś byłem Rhox'em i pokazywałem dupę, wyrosłem z tego.
Alex_De_Large napisał/a:
C🤬j nas to, wk🤬iasz moderację, wk🤬iasz użytkowników. Dałbym Ci na to kwita ale nie mogę znaleźć.
www.sadistic.pl/netykieta-sadisticpl-aneks-do-regulaminu-vt58628,45.htm#comments
Proszę
Jeśli ktoś ma poprawkę w podstawówce, to nadaje się tylko i wyłącznie to natychmiastowej utylizacji.
p................a
2013-08-31, 13:03
To w podstawówce można mieć poprawki?
Kawał przerobiony jakby to miało być rl live. Żałosne...
S................3
2013-08-31, 18:30
" dosyć charakterystyczny bachor " Czyli rudy
M................e
2013-08-31, 23:11
@up
wnioskując po temacie to raczej wyjątkowo głupi.
agr3al napisał/a:
Twój kuzyn musi być niezłym debilem, skoro ma poprawkę w podstawówce
Co w rodzinie, to nie zginie
R................L
2013-08-31, 23:21
Specjalnie odszukałem hasło żeby się tu zalogować i powiedzieć autorowi, że taką "sytuację z życia codziennego" przeczytałem w tygodniku "Kaczor Donald" 13 lat temu.
brawo k🤬a, teraz żeby dzieci zaliczały matematykę w podstawówce, to muszą umieć liczyć do 11. Ale w sumie czego tu się spodziewać, moja Mama jest nauczycielką języka polskiego więc mam info o takich debilach z pierwszej ręki. Jak nie zda taki cwaniak i głąb przedstawiony w historii powyżej, nauczyciele zostają zasypywani papierami i biurokracją tak, że p🤬lę wystawianie niedostatecznych ocen, po prostu, dla świętego spokoju. To co rośnie jest tragedią, zresztą ten temat dokładnie zobrazował mentalność dzisiejszego dziecka, które zamiast pokory i skruchy niesionej w sercu, ażeby przedmiot zaliczyć, ono będzie się popisywać i udowadniać, że to ono jest najważniejsze. Pewnie nieźle pop🤬le tam macie w głowach w tej swojej rodzince, pozdro