W skrócie, bo nie chce za dużych spoili dawać.
Ojciec wk🤬ił się, że wychował sobie darmozjada który nap🤬la na niego na fejsbuku, do tego ma pretensje co najmniej z dupy, więc postanawia w trybie ekspresowym nauczyć swe dziecię pokory.
wymagana minimalna inicjatywa i znajomość podstaw języka angielskiego. Dla niecierpliwych, właściwa akcja 7:10
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
8 nim ,to nie jest tryb ekspresowy
konto usunięte
2012-02-12, 1:00
konto usunięte
2012-02-12, 1:03
konto usunięte
2012-02-12, 1:06
konto usunięte
2012-02-12, 1:13
konto usunięte
2012-02-12, 1:16
@up to zwróć uwagę bystrzaku że ani razu się nie zaciągnął. A potem przez minutę trzymał tego kiepa jak już się przestał palić.
Cytat:
@up to zwróć uwagę bystrzaku że ani razu się nie zaciągnął. A potem przez minutę trzymał tego kiepa jak już się przestał palić.
Ale za to zajebiście go wygasił. Wymiętolił i wyrzucił.
konto usunięte
2012-02-12, 3:42
Kurde, Mógłby chodziaż dostac jakoś rikoszetem. Fajnego harda byśmy mieli
@up RYKOSZETEM, to jest rykoszet!
Rozwydrzone emo poskromione.
Amunicje tylko zmarnował na laptopa... lepiej byłoby "córeczkę" powystrzelać.
no co ja widzę, może niedługo rozwody też będą przez fejsa ;P A policja zamiast robić dochodzenie w sprawie zabójstw, kradzieży i innych brudów zwyczajnie będzie przeglądać tablice podejrzanych -.-
A za kilka dni przeczytamy, że córka pozwała ojca za zniszczenie jej laptopa i jej danych, oraz publiczne ośmieszenie na facebook...