👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Powiem Tak Jeśli świat się nie obudzi i nie wyrzuci do kosza "poprawności polityczną" To za nie długo islam będzie główną religia świata a arabski językiem miedzy narodowym. To co robią te cholerne oszołomy to w głowie się nie mieści , jest takie powiedzenie " Nie każdy islamista to terrorysta, bo przecież niemowlę nie uniesie broni ".

Tego politycznego syfu sie nie naprawi ,,demokratycznymi" metodami, a inne bardziej radykalne nie sa narazie w zasiegu reki, puki lud jest glupi.
Zreszta nie warto sie tym przejmowac, bo i tak pojedyncza jednostka nic nie zdziala (np. Breivik), jedyna sluszna droga jest olac wszelkie granice, i dazyc do niezaleznosci finansowej, ktora w chwili ,,kryzysu" bedzie jedyna droga na ocalenie siebie i swojej rodziny.
Zreszta nie warto sie tym przejmowac, bo i tak pojedyncza jednostka nic nie zdziala (np. Breivik), jedyna sluszna droga jest olac wszelkie granice, i dazyc do niezaleznosci finansowej, ktora w chwili ,,kryzysu" bedzie jedyna droga na ocalenie siebie i swojej rodziny.

Podziękujcie braciom starszym w wierze, że przez multikulti niszczą cywizilację białego człowieka.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie