Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
Poprawność polityczna w praktyce...
konto usunięte • 2013-06-04, 21:31
Otóż jestem fanem BioShocka, a jako, że Infinite wyszedł niedawno, to do tej pory scena produkuje różne materiały związane z tą produkcją.

Otóż pojawił się ostatnio taki news:

Jako, że w fabule gry bohaterka chciała trafić do Paryża (gra toczy się w 1912 ) to ktoś "stworzył" alternatywne zakończenie...

Mnie oczywiście od razu ukłuł Paryż, więc napisałem skromnie, że bidulka nie wie do jakiego śmietnika marzy się wybrać

Na odpowiedź z🤬bów z szeroko pojętego "przegniłego kapitalizmu" nie trzeba było długo czekać:

Poparli mnie Francuz, Hiszpanka oraz (oczywiście) Rosjanin

Natomiast przeciwko mnie wyskoczyło mnóstwo hamerykanów, Anglik, jakiś murzyn i Japoniec mieszkający w USA.

Argumentacja też powala - od razu wyskakują do mnie z rasizmem, a jak dop🤬lasz konkretne, rządowe statystki, to już jakoś nikt nie komentuje, ale do błędu to się k🤬a nie przyzna. Jednym słowem jaja.

Szczególnie urzekł mnie Matthew, wąsaty pedofil z Ohio, który sądząc po Facebookowskiej mapie nigdy w życiu nie wyjechał poza swój stan, a na temat rasizmu ma najwięcej do powiedzenia (w Ohio jest 10% asfaltów i 2% latynosów). Jednym słowem typowy hamerykański redneck

Czyli typowo - najwięcej do powiedzenia mają ci, kto nigdy nie trafił do "trudnej" dzielnicy. Standard.

Bardzo mi się spodobała argumentacja żółtka - "zrzucanie na nich winy za cały dyskomfort rozwiązuje problem?" Oczywiście musiał mnie nazwać rasistą :3

No to mu odpisałem:

Cóż, na odpowiedź od żółtego brata czekam do tej pory i chyba się już nie doczekam

Szokuje mnie przekształcenie ZASŁUŻONEJ krytyki w rasizm -_- K🤬a, to mi bardzo przypomina "myślozbrodnię" z 1984 Orwella... Heh, niedługo pewnie samo myślenie źle o c🤬tych imigrantach będzie zabronione, bo przecież wkład islamu w kulturę zachodnią (szczególnie system penitencjarny) jest nieoceniony...

A jak wg Was? Mam rację, czy nie?
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-06-04, 22:55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Sk8ter 2013-06-04, 22:56 1
Ostatnią wiadomość do tego Hisataki wyślij jeszcze raz bo jej na fejsie już nie ma
Zgłoś
platini1 2013-06-04, 22:58 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-04, 22:58
Piwo za to że, chciało ci się kłócić z idotami
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-04, 23:00
Brawo, popieram! Należy ci się złociste, lodowate piwko z dużą, kipiącą pianą

Tj. powiedział Sk8ter, wrzuć stary jeszcze raz tego posta, bo lewactwo zdążyło go już wykasować.
Zgłoś
krilanos 2013-06-04, 23:04
Zgłoś
BornToBeGenius 2013-06-04, 23:11

Czekam na więcej!
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-04, 23:14 3
Zgłoś
XtravaganZa 2013-06-04, 23:15 2
Zgłoś
afcv 2013-06-04, 23:16
Jak zazwyczaj nie daje piwa to tu się akurat należy..
Zgłoś
degruzman 2013-06-04, 23:20

Szacun i wielki piwo dla ciebie !
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-04, 23:22
Aż musiałem ci zalajkować te komenty. Widziałem tego newsa ale nie zwróciłem uwagi na komentarze pod nim. Piwko!
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-04, 23:28 2
stesco napisał/a:

allah sie pisze z małej litery. Popracuj nad sadicticowa ortografią.

a także nad angielską gramatyką.
Cytat:

Poor Liz. She don't have any idea (lepiej by brzmiało: "She has no idea") of that how many black North African muslim emigrants are in Paris and how shitty that city is nowadays because of them.

Cytat:

@Matthew: So telling the truth is racism now, right? Here ae some FACTS about immigration: 90% of convicts in Sweden are muslims, in 2009 100% of rapists in Oslo were muslims. Do I have to continue? I'm against judging people by their race. What I tell you is nothing but cold FACTS.

Cytat:

@Matthew: You must have never been i Europe, you dumb fuck ("ashole" oznacza "dupek", czyli Ty z jego punktu widzenia; on jest idiotą, a w takim przypadku język angielski wychodzi naprzeciw nam z całą masą soczystych obelg).

[quote]@Matthew: Wow! Thank you for that deep argumentation (wątpię, żeby sformułowanie "deep argumentation" było prawidłowe, ale nie znam i nie znalazłem w Internecie żadnych odpowiedników). I'm so impressed with your arguments (powtórzenie i, jak poprzednio, nie wiem co z tym zrobić). Man, you are so eloquent and clever. This conversation (nie wiem po co umieściłeś słowo "conversation" w cudzysłowie; jeżeli chciałeś zaznaczyć ironię, zabieg ten nie ma sensu wobec ironicznego charakteru całego posta; tak czy inaczej, w języku angielskim cudzysłowy są pojedyncze) will definitely change my life.[\quote]
Przyznaję, że sam miałbym z tym problem, prawdopodobnie powiedziałbym coś innego. Z resztą, co tam może wiedzieć jakiś marny "FCE".
Twojej ostatniej wypowiedzi już mi się nie chce poprawiać. Można z nich wywnioskować, że mieszkasz we Francji, uważasz, że muzułmanie stanowią problem nie dla Ciebie lecz dla siebie samych i że to oni powinni coś ze sobą zrobić, twoja matka nie nosi kapelusza, przez co grozi jej udar, myślisz, że muslimy mogą w jakiś sposób bezpośrednio zaszkodzić Twojej siostrze samym mówieniem do niej (chociaż z muslimami nigdy nic nie wiadomo) i że ogólnie obcokrajowcy mogą zabić samym przeklinaniem.
Za sam przekaz taśmociąg piwa, jednak ze względu na bardzo kaleczoną składnie tylko jedno. Do dna. W kłótniach z debilami dobrze jest dwa razy pomyśleć przed napisaniem czegoś, dopracować przemowę. Zyskasz lepszy efekt, wyraźnie się od nich odróżnisz, może nawet kogoś przekonasz na swoją stronę.

@EDIT:
Zapomniałbym. Jestem pijany, nie czytajcie tego.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-04, 23:30
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-04, 23:34
Zaethrael napisał/a:

Kurde coby nie mówić może obywatele nie są temu winni ale tak uczyniliśmy w imię kasiory.

Tutaj nie ma się za co obwiniać, takie są prawa natury. Silne cywilizacje podbijają te słabe, a naszym zadaniem jest być tymi pierwszymi.

Co prawda nie jestem zwolennikiem wojen i ludobójstw, ale życzenie upadku swojemu krajowi, bo kiedyś kogoś podbił, to ostre przegięcie. W Europie zrodziła się masywna populacja ciot.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem